#Kholat är ett spel som utforskar händelserna kring Dyatlovpasset där nio erfarna skidåkare dog under mystiska omständigheter 1959. Vad som hände är fortfarande oklart och det är nu dags för dig att besöka uralbergen i denna äventyrsskräckis.

Spelet finns just nu på Steam Greenlight, där du även kan läsa lite mer om händelsen och hur spelet ska skildra detta. En liten teaser hittar du nedan.

Tack för svar. Ska kika på den! :) 05/02 Ignorera imdb betyget :) filmen är ett par år och då kan betygen gå ner. Jag och många kompisar tycker filmen är riktigt bra :D jävligt obehaglig dock, aldrig cyklat hem fortare från någon kompis tidigare som efter den haha. Men du borde ge den en chans... 04/02 Exakt ;) Nej men. Hade för mig man skulle skriva det större talet före det mindre för att få det till negativt tal :o 04/02 Haha, det där kan jag känna igen. Min känsla för "stämning" är väldigt stark, men det är lyckligtvis min skeptiska förmåga också. Alltså, jag låter mig själv bli lite uppjagad när jag läser om den här typen av mysterier för att jag har en "sweet tooth"... 04/02 Det kan ha varit detta. Oerhört intressant. Inget övernaturligt dock. http://failuremag.com/feature/article/the-dyatlov-pass-incident/ 04/02 Fast din uträkning är fel. 9-3=6 (Inte minus 6 som du skriver) Så din uträkning ger: 9-3=6 6+9=15 HL3 släpps alltså 2015, dvs nästa år. ;) 04/02 Ja det är något härligt mystiskt med såna. Även om jag är en skeptiker utav rang! Ser att filmen fått riktigt dåligt betyg på IMDB. Är den bra ö.h.t. eller ser du den bara för att den har en speciell "känsla"? 04/02 Såna här händelser tycker jag är ruskigt intressanta och jag ser fram emot vad det kan bli av spelet :) Hoppas bara inte det blir nåt konstigt monster som dom drar in utan mer mystik omkring vem antagonisten är! 04/02 Finns många konstiga händelser där ute. The fourth kind är ju exempelvis baserade på försvinnanden i Alaska. Mår psykiskt dåligt när jag ser den filmen, fy fan http://www.imdb.com/title/tt1220198/ Alltid varit farsinerad utav "skumma händelser" dock är... 03/02 Första gången jag kom i kontakt med detta samt läste varenda källa jag kom åt på internet låg jag sömnlös med en klump i magen. 03/02
Skicka en rättelse