Uppdaterad: Ubisoft blev trollade av okänd person.

Under kvällen har uppgifter om att #Ubisoft lämnat in en expressansökan till det amerikanska patent- och registreringsverket, där de frånsäger sig delar av varumärkesskyddet kring #Watch Dogs, dykt upp - det som avser "spelmjukvara och elektroniska spelprogram". Många blev därför oroliga över spelets framtid, särskilt när titeln redan har försenats en gång.

Någon nedläggning är det med största sannolikhet inte tal om, de äger fortfarande fem stycken varumärken gällande Watch Dogs. Däribland "onlinespel", "spelinstruktioner" och "leksaker". Däremot är det inte särskilt vanligt att sådant sker, särskilt när de enligt Gamespot precis fått det förlängt. Det kanske mest troliga är att spelet skjuts fram, från sitt för närvarande planerade vårsläpp till hösten, och därmed puttar #Tom Clancy's The Division till år 2015.

Uppdatering: Detta visade sig vara falskt, Ubisoft har blivit trollade! Deras officiella uttalande följer:

We are working directly with the USPTO on reinstating the trademark for Watch Dogs and it will be active again in the coming days. The matter has no impact on the Watch Dogs' development.

Bygg en hype, skapa förväntningar, försena åtskilliga år, skapa besvikelser, och börja om, sen släpper man spelet. Bravo 05/02 Sa den som inte är sen med att tala om för andra hur okunniga dom är. Vet du vad hypokrati är? Diskussionen handlade om huruvida WDs försening skulle vara bra eller inte och liknelsen med D3 togs upp. Hur är det off-topic? Den som bidrog mest till off-t... 04/02 Oväntat att man får smygande personangrepp från dig i en tråd som sedan länge har gått off-topic. You deserve a golf clap, sir. Lite som att spela Hitler-spelet på wikipedia med den logiken. Från vilken artikel som helst kan man leta sig fram till Hitle... 04/02 Master of all trolls. :D 04/02 Jag förstår inte varför ni skriver om olika företags varumärkesansökningar och liknande så ofta när ni inte själva klarar av att bedöma relevansen av nyheterna. För den som vet något om varumärken kan man redan av de ursprungliga påståendena konstatera... 04/02 WD försenat > föreseningar bra eller dåligt? > exempel på försenat spel som inte blev bra = Diablo 3 > PoE är bättre än D3 Sedan så var det ett inlägg med ett bild från Hyper som sedan ledde in på en diskussion om metacritic och dereas betyg. Så jag vet... 04/02 Only on FZ, haha. Men PoE är ett bra spela iallafall :) 04/02 Hur blev det här en tråd för PoE-reklam? 04/02 Han menade nog att om spelet egentligen är värt en 7/10, alltså var bra även om det inte levde upp till förväntningarna, så ger en del spelare det en 1:a bara för att dom blev besvikna. Dom ger alltså längre betyg med flit bara för att (på ett omoget... 04/02 Använd din fantasi. 04/02
Skicka en rättelse