Efter initialt god kritik svalnade intresset snabbt för #Star Wars: The Old Republic. När det senare omfamnade free-to-play-modellen gick det desto bättre, och idag frodas spelet och mår hyfsat bra. #Bioware-chefen Bruce Maclean blickar framåt med ett inlägg som förklarar vad rymdresenärerna har att se fram emot under året.

Två nya digitala expansioner utlovas, där en kommer vara av samma kaliber som Galactic Starfighter, som inriktade sig mot strider med rymdskepp (och går online idag för gratisspelarna). Den andra kommande expansionen kommer påminna om Rise of the Hutt Cartel-tillägget.

Om allt går enligt planerna kommer speluppdatering 2.7 släppas lös den 8 april, och med den kommer bland annat två nya flashpoints, en dread fortress operation med nightmare-läge och en quesh huttball warzone. Sen får vi vänta till 10 juni på uppdatering 2.8 som bjuder på fler skepp för de som diggar rymdstrider.

Källa: SWTOR via Massively

BioWare gjorde ett grymt bra jobb med flashpoints och storyn till karaktärerna, gillade companion systemet också men raidingen va inget intressant alls. Berätta gärna vad jag missat dock. 06/02 Killen som har koll! eller inte 06/02 Eeeeee! 05/02 Ja spelet är underbart! 05/02 Ja jag tycker bara det e lite tråkigt för de flesta nya MMO som kommer hävdar att de är nytänkande osv men i man märker rätt snabbt att de är som alla andra. Säger inte att alla MMO som kommit senaste åren varit dåliga men de är i grund och botten "samm... 05/02 Det är ju en smaksak. Personligen gillar jag WoW's upplägg mer när ca 5 knappar ska jongleras som gör mer kritisk skada, snarare än 10 knappar där 8 av de känns rätt svaga. 05/02 Ja, eller Repopulation. Verkar hyfsat likt SWG av det jag sett, och det är inget dåligt betyg ;) 04/02 Sith storyn var så drypande av ondskefull humor och rappa dialoger så bara den upplevelsen befogade varje krona av spelköpet för mig, hatten av för BioWare. 04/02 Det är väl ändå en rätt ok mängd skills? Några verkar dock rätt fantasilösa för att "trycka på CD" men hellre en bred uppsättning skills än för få i min mening. Raiding i WoW är bara mindless om man "vill". Kallar man heroic raiding för mindless vet man... 04/02 Obsidian fick licensen till Neverwinter Nights och brutalt mördade spelet. Obsidian fick licensen till Dungeon Siege och döda den serien med. Fallout New Vegas var väl ok och KOTOR 2 likaså. Så det är väl 50/50 att hela serien går under om Obsidian gör... 04/02
Skicka en rättelse