Vår nya sökmotor, som drivs med hjälp av våra vänner hos Sesam, har precis blivit ännu bättre. Framöver får du även boxshots och företagslogotyper i dina sökresultat, vilket gör det lättare att hitta precis det du vill.

Ytterligare en nyhet är förekomsten av en tidsfiltreringsruta i vänsterkanten. Med den kan du filtrera ner resultaten på år, månad och dag, tillsammans med den sedan tidigare befintliga kategorifiltreringen.

Ärligt talat är systemet ganska kasst. En sökning på Half-Life ger 19 spel, varav just Half-Life är det SEXTONDE?! Söker man på Quake är Quake det åttonde resultatet, och Quake II nånstans långt ner på första sidan. Uruselt. Det här duger inte, inte på... 14/10 Förvisso bra, men om man inte är lite flexibel så får man en Daikatana ;) 12/10 Aha, ok, då förstår jag. Men "osammanhängande layout" är inte direkt en småsak, då det är "Design is law." som gäller för mig. :) 12/10 Inte från Sesam. Ev. intäkter fås från, dels ökad trafik till FZ (och därmed ökad visning av reklam på FZ) och dels från reklam som visas iom sökningar via FZ. Sedan är som sagt, mkt negativ kritik som enligt mig är obefogad då man får så mkt mer funkti... 12/10 Så du menar att ni inte får några intäkter från Sesam för det här? Och jag klagar egentligen inte på att det är fel av er att använda Sesams sökmotor, utan mer på det sätt som ni har implementerat det. Om ni eller Sesam inte har något syfte av att göra... 12/10 Det handlar inte om intäkter, Gabor. Vi valde Sesam för att de erbjuder en bra tjänst som vi inte själva är kapabla att koda, åtminstone inte betydande arbetsinsats. Att utseendet blir ett annat är förstås inte optimalt, men det är något vi får leva med... 11/10 Alltså, man lämnar ju teoretiskt(praktiskt? trött.) faktiskt FZ... de har bara anpassat sidan man landar på att påminna lite om FZ. Jag gillar det inte alls. Hittills det sämsta sättet FZ har använt sig av för att få in sponsor/annons/reklam-intäkter. 11/10 Funktionen funkar riktigt bra, men gillar inte att man lämnar fz-designen. 11/10 Det behövdes, förra var katastrof imo :) 11/10 Tror nog att de kommer att fixa in sökfunktionen i layouten senare, men att själva funktionen var prioriterad. Jag tycker det har varit onödigt mycket gnäll om det, man borde vara glad för att det äntligen går att hitta saker igen. 11/10
Skicka en rättelse