Kommer du att kunna spela Call of Duty-skaparnas comeback?

Om en dryg månad släpps #Titanfall, #Respawns första titel sedan de lämnade #Infinity Ward och Call of Duty bakom sig. Spelet är Microsoft-exklusivt och kommer därför bara att släppas på Xbox One, 360 och Windows och igår kväll avslöjade Vince Zampella vad spelet kräver av din dator.

Ganska beskedliga krav vilket grundar sig i att spelet drivs av Valves Source-motor, som introducerades för snart tio år sedan. Genom åren har den såklart fått en rad uppdateringar och få kan beskylla till exempel #Portal 2 att vara fult. Valve bekräftade i slutet av 2012 att de aktivt arbetar på en uppföljare till grafikmotorn och förra veckan läckte en bild ut som sägs visa vad Source 2 är kapabel till.

Steam är ju också något du måste installera för att kunna spela vissa spel. Så varför är det ok med steam och inte oirigin ? Och "Tror inte du förstår vad jag snackar om" Vad egentligen förstår jag inte .. du är ju ganska uppenbar med att det är ok med... 07/02 Nu är det ju dock så att den artificiella intelligensen till datorfienderna är så dålig att de aldrig kommer störa din spelupplevelse utan bara kännas som dåliga soldater i jämförelse med de spelarstyrd. De är där för att fylla ut ett tomrum som skulle... 05/02 Som sagt så kan man känna sig tvingad av just den anledningen att man måste använda sig utav en annan klient för att kunna spela. Tror inte du förstår vad jag snackar om, det är som min flickvän. Hon älskar the sims. Hon spelade trean i några månader... 05/02 OM det kmr på origin rör jag det inte, om det kmr på steam så köper jag det direkt! 05/02 Hej Boomer! Noterat. 05/02 Hårklyveri! Om man vill spela spelet är man tvingad att använda Origin, Man är däremot inte tvingad att spela spelet. Så det är helt korrekt att man är tvingad att använda Origin om man vill spela spelet! 05/02 Har alla slutat göra spel för dagens datorer? Vad är det som håller utvecklingen tillbaka? Min förr-förra dator hade klarat dom där systemkraven. 05/02 Men vafan skriver du pojkvasker!? Har inte du lärt dig respekt? 05/02 Och ändå ser det mycket bättre ut. 05/02 Som sagt du gör ett val om du vill spela o ingen tvingar dig. 05/02
Skicka en rättelse