I onlinedelen av storsäljaren #Grand Theft Auto V kan spelarna sluta upp i kriminella gäng som callas för crews, för att ställa till med oreda i Los Santos med omnejd. Den övre gränsen för antalet e-brottslingar i dessa organisationer var tidigare 300 – ett tak som höjts avsevärt.

1000 personer är den nya gränsen, vilket lär glädja de som umgås i omfångsrika kretsar. #Rockstar avslöjar detta och kommer med lite allmänna tips i ett inlägg, där de också flaggar för en livestream på fredag. Klockan 20.00 ska man ratta in på Twitch eller Youtube om man vill se två crews som krigar mot varandra i direktsändning.

det vore ju inte omöjligt att de inte vill sabotera en bra lansering för "this gen" genom att släppa en sån. det finn möjligheten att sälja några miljoner ex till på dessa, särskillt nu när konkurrensen är obefintlig. för att lekplatsen är handikappad... 05/02 GTA slog igenom som ett sandbox-lir. Varför känns det så sjukt tomt och trisst nuförtiden? 05/02 Tyckte inte ens det var värt att förlänga mitt Xbox live för GTA 5 Online. Vänta på PC versionen som ryktas komma september 2014. Fast ärligt, tror jag att de lagt ner planer på PC men hoppas jag har fel. http://www.computerandvideogames.com/447997/gta-... 05/02 Synd att deras online försök har misslyckats än så länge. Alla dessa hackers, och glitchar folk letar fram förlänger bara innan mer content släpps. Dessutom failade dom med nerfs på missions. Förut kunde man iaf farma cash utan att man sitter på loadign... 05/02 Crew = klan Så stämmer, svårt att tro att alla uppdrag och events maxtak höjts. Inte spelat online sedan det släpptes heller och en bit in. Tröttnade väldigt snabbt. Det som jag vet kommer locka tillbaka är heists, men verkar dröja hehe. 05/02 Som jag förstått det så handlar det inte om hur många det kan vara inne på servern samtidigt, utan hur många medlemmar det kan vara i en klan/ett crew. Tror iaf att crew är samma sak som klan. 05/02 Dat fps man lär ha på konsolskruttarna i ett sådant krig. De klarar ju knappt att hålla 30 fps när man spelar singleplayer. Edit: Fast mer är ändå bättre 05/02 Har inte spelat online sen det släpptes. Tyckte man tröttnade snabbt... Skett några större förändringar på sistone? 05/02
Skicka en rättelse