#Far Cry 3 fick inget toppenbetyg när Calle testade på ölivet, men visst blev han imponerad av friheten och att kunna skjuta molotov-pilar. Hos den breda massan har dock spelet gått hem och det är ingen högoddsare att en fyra kommer dyka upp. Nu har det kommit fram lite nya rikten kring vad du kan vänta dig av titeln.

Det är en Kotaku-skribent med Twitter-namnet superannuation, vars öron lyckats snappa upp lite rykten kring vad som sägs vara #Far Cry 4. Spelet ska gå i samma öppna stil som dess föregångare, men vara förflyttat till lite kyligare klimat i Himalaya eller omnejd. Dessutom innehåller det monster av något slag.

Även fast spelbranschen läcker mer än himlen över Borås, är det alltid en bra idé att ta dessa rykten med en skopa salt.

Far Cry var så himla klockrent! Gillade inte heller monster men nu i efterhand så bidrog det ganska mycket till storyn, som en jävligt välgjord b-film från 80 talet :D Senast Far Cry spelen har ju bara bidragit med repetitiv sanbox gameplay! Hade gärna... 07/02 Kyla, snö och motorsåg! Allt jag behöver i spelet, sen är jag nöjd. 06/02 Dom var mest fult gjorda och tråkiga motståndare. 06/02 Tyckte Far Cry 1 var bra och såg inget konstigt med att det innehöll monster. Vad gjorde det? Vet faktiskt inte varför Far Cry 2 (som var enformigt) och Far Cry 3 (som också var bra) ens kallas Far Cry, borde hetat någonting annat :) 06/02 Farcry 1 var nice tills det kom monster, då quittade jag och har inte spelat något FC sedan dess... grattis. 06/02 https://www.youtube.com/embed/O1-ksCgQcF8 06/02 Nix, montrena förstörde inte 1an, bara människor är riktigt tråkigt. Önskar jag kunde få tag på soundtracket till 1an, bra elektro-industriell musik. 06/02 Det förstörde inte första far cry alls, sedan om det skulle vara himalaya och monster som ryktet säger så kommer det nog vara om teorin om yeti. Vad var det med monstren som förstörde om jag får fråga? 05/02 Hmm ska jag orka köpa 4:an? Sparfilen slutade funka av oförklarlig anledning i 3:an efter ett antal timmars spelande. Det gick inte att få någon nedladdad sparfil att fungera heller så det var bara att ge upp. Blev mäktigt less på spelet. /end of whine 05/02 Vet att en del hade problem med monstren i första Far Cry. Älskade det dock och hoppas på mer sådant. Det finns andra "soldat-simmar" utan monster...några tror jag. Mer av ettan! 05/02
Skicka en rättelse