Förra veckan släpptes #Call of Duty: Ghosts-tillägget Onslaught till Xbox 360 och Xbox One. Efter en tid på sträckbänken har Xbox-lösa fans ett datum att se fram emot till sina format: 27 februari släpps materialet till pc, Playstation 3 och Playstation 4.

Onslaught låter oss jaga fler utomjordingar i spelläget extinction och ha ihjäl varandra på fyra nya kartor med skräcktema. Michael Myers mask finns tillgäng som utstyrsel och det nya vapnet Maverick väntar ivrigt på att skjuta ner naiva nybörjare och ärrade veteraner. Se vad det handlar om i en läbbig trailer.

Jag diggar att en tonåring använder tonåring som skällsord. 08/02 Jag fick ju en tumme upp så tydligen var det någon som tyckte om min kommentar. Sedan så kan jag meddela att jag inte är en tonåring då jag fyller 27 i år, Häpnadsväckande va? Jag dömer inte dig om du gillar CoD:Ghost då jag anser att spelet är bra men... 07/02 Skulle vara najs om fler följde guerillas fotspår och släppte dlc-kartor gratis. Har för mig om att jag läste något om att dem skulle släppa dlc kartor gratis till killzone: shadow fall. :) 07/02 Det är ju planerat att pc alltid får allt sist. :p Men jag kommer ändå aldrig att köpa en konsol. :( 07/02 Ja men snälla lilla tonåringen du kan ta ditt hat nån annanstans, ingen som vill läsa dina dumma kommentarer. On Topic: Funderar på att köpa season pass har bäggt o bönat för en Scrapyard remake länge nu men gillade inte riktigt vad dem gjorde med under... 07/02 fortfarande dryper spelet av cheaters... så det ligger i steam katalogen och ruttnar 06/02 Skulle inte alls säga att innehållet är bortklippt från spelets release, inget som pekar på att så skulle vara fallet alls faktiskt. Jag har en del problem med vissa saker i Ghosts, men Onslaught paketet verkar imponerande från vad jag sett av innehålle... 06/02 Snarare material som dom klippte bort ifrån spelet för att kunna tjäna ännu mer pengar utan att behöva anstränga sig så värst mycket nu när dom lägger in det i spelet igen. 06/02 "Expansion". 06/02 JAAAAA! Äntligen, fan va jag har längtat efter nytt material till det här super-awesome spelet!! ;) 06/02
Skicka en rättelse