Än vet vi inte när Xbox One hittar hit till norden, men ett rykte menar att vi ska ställa in siktet på april. Vad vi däremot vet med säkerhet är att två nya uppdateringar är att vänta till konsolen inom kort.

Förutom ökad stabilitet, produktuppdateringar och förfinande av rösttekniken i Kinect, kommer uppdateringen med stöd för USB-tangentbord. Det ska även bli enklare att både se hur mycket utrymme varje applikation tar på hårddisken, samt hantera innehållet. En ikon som visar hur mycket batteri som är kvar i handkontrollen lanseras också. Uppdateringen anländer den 11 februari.

Sen är det dags för ännu en patch den 4 mars. Då förbereder #Microsoft maskinen för #Titanfall, som de misstänker kommer bli årets största spelsläpp. Inför den bomben tänker de bland annat införa ett nytt system för grupphantering och multiplayer.

Mer läsning hos Microsoft och Major Nelson.

Tack till Threezool, Spit för detta #nyhetstips!
NEJ! Var får du det i från? Inte en chans att Xbox One versionen av Titanfall har stöd för Mus & Tangentbord. 07/02 Spelet har antagligen redan stöd för mus och tangentbord precis osm pc versioner av många spel redan har stöd för handkontroll bara koppla in och spela. 07/02 Du verkar ju inte vara den skarpaste kniven i lådan själv precis, haha. =) Ja, jag tror dom ger stöd för tangentbord för surfning fast att det finns en SmartGlass-app. Finns ingenting som tyder på att uppdateringen ska ge stöd för mus + tangentbord i... 07/02 Hur gör jag det "when im surrounded by morons!? :D Tror du verkligen att dom ger tillgång til tangenbord och mus för surfning, när dom flesta gör det på sina plattor ändå, och du kan ju styra din xbox one med plattan? Sen finns det redan moddar där man... 07/02 Är inte alla i Tyskland Nazister och själva staten i ruiner? Det trodde ju jag... I Sverige har man gått en svensk skolgång (de flesta i varje fall) och efter detta bör man också veta att Tyskland är granne till Frankrike. 06/02 Han kanske bara har sett gamla filmer av landet strax efter andravärldskriget. Det är den enda vettiga förklaringen till hans bild av Tyskland. :) 06/02 Nu var det som sagt tyskland jag köpte från. Knappast ett u-land 06/02 Det är otroligt billigt i andra länder jämfört med Sveriges priser. Däremot lever vi inte som ihoppackade råttor i en sovsäck som i vissa övriga länder. Förstår varför studenter snålar men övriga borde verkligen köpa regionalt då detta gynnar alla i ens... 06/02 Dvs, det är billigare att importera. Köpte direkt från Ms tyska sida och för samma pris som dig fick jag även med en extra handkontroll, fifa14 samt plug&charge kit. 06/02 Mitt ex skaffade jag via Media Markt här i Linköping. De tog hem den från sitt webblager åt mig. 4990:- fick jag ge :) 06/02
Skicka en rättelse