Adam West, Michael Keaton och Christian Bale har alla tre något gemensamt med många av oss här inne – vi har spelat Batman. #Rocksteady Studios å sin sida, de har utvecklat spel om den maskerade hämnaren. Senast var de aktuella med #Batman: Arkham City och många av oss är naturligtvis spända på vad de har för nytt roligt på gång. Svaret på detta verkar komma nästa månad.

Via Neogaf får vi reda på att #Batman-utvecklaren bjudit in journalister för att prata om något. Vad detta är får vi reda på i mars, men jag tror att du redan har en rätt bra gissning på vad det kan röra sig om.

Jupp, har gjort 100% av allt. Räcker bra med Batman och Catwoman för min del, de två skiljer sig bra mycket mer än Robin och Nightwing från Batman så dessa två kändes något repetetiva. Aldrig varit förtjust i Robin av någon anledning och Nightwing känns... 09/02 Var inget fel på catwomans del, spelade du igenom challenges med robin och nightwing också ? robin var lite småkul, nightwing var inte sådan stor höjdare.. Håller med om origins, och väntar spänt på rocksteady's uttalande om nästa lir. 09/02 Ja du, hellre låter jag kameran panorera kring henne än Bätmän. Jag gillar Catwoman mycket p.g.a. hennes mycket snabba rörelser samt att hon inte har så mycket leksaker att leka med till skillnad från läderlappen som till sist blir överstark mot motstån... 08/02 Turtles står på innelistan just nu, med ny film på G, till skillnad från Matrix som känns lite som gårdagens nyheter. Du kan nog lita på att det kommer ett antal Turtlesspel närmaste åren, oavsett om det är det som Rocksteady ska berätta om eller inte.... 07/02 Om det inte var en ursäkt jag skulle få höra från dom, för att dom lät WB förstöra Batman Serien, så kan bara en sak funka som plåster, och det är att gör en "Batman Arkham" variant av "The Matrix Världen", där skulle just fightsystemet funka perfekt...... 06/02 Hoppas hoppas hoppas!!!!!!! 06/02 Du frågar fel sköldpaddsexpert tyvärr. :) 06/02 Själv rushade jag igenom catwomans del, allt för att få se kameran panorera runt batman när han står på något hustak, sådär äckligt episkt. x) 06/02 Ett nytt next-gen Batman vore suveränt, och ja, jag hoppas också att Catwoman är med lite igen eftersom det gav mervärde till AC. 06/02 Det där har alltid stört mig. Heroes in a half-shell. Half-shell, halvskal är väl den typen av skal som musslor och ostron har? Sköldpaddor har väl helskal? Eller har jag fel? :) Så jävla OT, jag vet. 06/02
Skicka en rättelse