Xbox One- och pc-versionen släpps som planerat.

Den 13 mars släpper #Respawn Entertainment lös sina mekaniska vidunder i ett krig som #Electronic Arts hoppas ska bli en av hörnstenarna i deras actionportfölj. De som planerar att spela #Titanfall på Xbox 360 får dock ge sig till tåls ett tag till.

EA meddelar via deras officiella hemsida att 360-versionen, som utvecklas av en separat studio, istället kommer att släppas i slutet av mars. Den 28 här i Europa, för att att vara exakt. Håll utkik efter en färsk förhandstitt på Titanfall i slutet av nästa vecka!

De har gått med förlust i 7 år (förutom 2012 som gav marginell vinst) och de har inga pengar kvar sedan långt tillbaka. De ligger i skuld och har bara sitt namn att leva på. De säljer inte bara varumärket Vaio, de säljer hela sin pc-industri. De kommer... 08/02 Jag har läst om att dom säljer VAIO, och skär ner personal med 3% globalt världen över. Men jag kan inte se någonstans att dom skulle vara på väg mot konkurs. Källa http://www.mercurynews.com/business/ci_25075681/sony-selling-pc-business-cutting-jobs-ex... 08/02 Jag uttryckte mig mest så för att irritera dig, men tyvärr ledde det till att du fullständigt hängde upp dig på den kommentaren. Men jag kan utveckla om du vill. Det är inte svårt att göra en bra, dyr telefon. Det svåra är att göra en bra, men samtidigt... 08/02 Du har verkligen noll koll, dom har ju knappast skräptelefoner, men jag slår vad om att du är microsoft fanboy, och har en Windowsphone =) Och en Windowsphone=skräptelefon ;) 08/02 Sony sålde precis hela sin pc-verksamhet, därför att de sjunker. Sony kursar snart. Deras sista förhoppning är att nån ska köpa deras skräptelefoner och prenumerera på deras värdelösa speltjänst. De går under inom ett par år. Varenda verksamhet inom Son... 08/02 Sjunker som en sten, nä det kan jag nog inte hålla med om, tyvärr är det Xbone som inte tagit upp ankaret än.... 08/02 Kort o gott... MS betalar dedikerade servrar genom Azure. Så enkelt är svaret och det kommer att vina genom hela denna generation. MS har tillgångar, och Sony sjunker som en sten. 07/02 Jag tror att det är mer så att alla spel får ett för tidigt släppdatum och blir 'försenat' när man inser att det inte går att pressa en release hur hårt som helst. :) 07/02 REDAN FÖRHANDSBOKAT:up: 07/02 Alltså kan nån förklara för mig hur PS4 inte kan få detta spel men Xbox360 får det? Utvecklarna sade ju att de behövde "the power of the cloud" för att spelet skulle fungera och att PS4:an inte orkade med... Hur kan då 360:n orka med? 07/02
Skicka en rättelse