I nästa nummer av Official Nintendo Magazine kommer ett nytt Wii U-spel avtäckas, rapporterar Nintendo Insider. Det är i det senaste numret av tidningen som man ser det retsamma avslöjandet:

"OOOOOH! Nytt Wii U-spel! (Och nej, det är inte #F-Zero eller #Star Fox.)"

Högt upp på många önskelistor hittar vi ett nytt, storslaget Zelda-äventyr, samt en tredimensionell Mario i samma stil som #Super Mario Galaxy-spelen. En och annan spelare går säkert även och längtar efter ett nytt tillskott till #Metroid-serien. Ja, #Nintendo har helt klart många varumärken att ta av, så det är fritt fram att spekulera i vad det kan tänkas vara. Risken finns dock att det handlar om det redan utannonserade #Sonic Boom som #Sega nyss avtäckte som Wii U- och 3DS-exklusiv titel.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
De kommer absolut inte gå under. De kommer inte heller göra ngn vinst att tala om närmaste åren. 11/02 De siffrorna stämmer säkert, den grupp som de har riktat in sig på är barnfamiljerna, vilket har varit ganska lyckat. Det är trots allt ett spelföretag som funnits längst till d agens datum (tror jag, det grundades 1889). Tror inte heller att de skulle... 11/02 De råkade ha flyt med Wii i övrigt har de inte sålt speciellt bra med sina "hemma-konsoller" sedan SNES. Gamecube sålde drygt 20 miljoner, N64 drygt 32 miljoner. Wii U lär hamna runt 20 eller så också. Gemensamt för allihopa var att de inte lyckades fån... 10/02 METROID PRIME! Sådär, nu känns det lite bättre efter att ha fått ut det ur systemet. 10/02 Nintendo skulle troligtvis få fler partnerutvecklare till sin konsol om den hade prestanda i klass med Sonys och Microsofts konsoler. Men samtidigt så sålde Nintendo flest konsoler förra generationen, trots att Wii hade prestanda som en brödrost. Så det... 10/02 Nja jag tror nog det är så att de går helt sin egen väg vilket de alltid gjort, vilket är båda bra och dåligt. 10/02 Wii U är iofs släppt flera år för sent men visst jag håller med. Nintendo hänger inte alls med. De har hamnat mitt i mellan generationerna vilket är en mycket dålig plan. Nästa gång måste de lägga sig i synk med de andra och med liknande kraft på konsol... 10/02 Vet att spelen inte kommer nu, men dom borde :) Det är alltid synd när maskiner släpps "för tidigt" (i Nintendos fall kom den engeneration sent) och inte har tillräckligt med spel för att bära upp den. 10/02 Zelda kommer inte detta året. Det är en 2015 kanske tom 2016 titel. Metroid finns det inte ens ngn info om annat än rykten så att det ska komma innan 2016 känns osannolikt. Smash blir nog årets julsläpp, Mario kart släpps i maj och X ngn gång under höst... 10/02 Om Nintendo ens vill ha en chans att "leka med dom stora pojkarna", måste dom nog lansera alla sina utlovade titlar ganska snart och ganska nära inpå varandra. Mario kart, Super smash, nytt Zelda, nytt Metroid, X och så vidare... Det kommer inte räcka... 10/02
Skicka en rättelse