#Postal 2 har burit underhållningsvåldets fana högt (?) under tio år. Trots mellanstadieåldern så började utvecklarna #Running With Scissors att uppdatera spelet igen under slutet av förra året, tack vare en framgångsrik Greenlight-kampanj. Och nu är det dags för ännu mer polering.

På den blodiga menyn står allt från vapenjustering och buggdödande till fusk och ny dialog. Läs hela listan med patch notes för att få koll på läget. Om det kliar i avtryckarfingret går det att köpa spelet för cirka 90 kronor på Steam.

Tack till KatOne för detta #nyhetstips!
tror det kom en mod till postal 2 förr åtminstone som var co-op, inte helt säker eller var det så att det var en snubbe som planerade att göra en sådan mod. Tror jag såg om det på moddb förr 10/02 Jag skulle lätt köpa det här om dom inkluderade coop! 10/02 jo det har du ju rätt i det jag menar är att perspektivet är olika i spelen så jag tyckte trejde person var helt okej, gillade den nya designen på postal dude, även den nya röstskådisen var rätt skön i min mening, skulle vilja hävda att trean hade stor... 10/02 nja postal 1 var mer från fågelperspektiv som gta 1 och 2 är. Dock snett upp ifrån, sure trean var buggig med men jag föll inte för det alls. 10/02 jag tyckte 3rd person var okej, postal 1 hade ju också det men det var ju så fruktansvärt trasigt och buggigt 10/02 Hoppas de får ihop tillräckligt för att göra ett postal 4 (INHOUSE!) 10/02 I postal 2 så får du expansion. Det här med spelkoder som slits vet jag nada om så det tänker jag inte yttra mig om, men tycker ändå att om man betalat för spelet så ska buggfixar ingå gratis :) . Men det är min åsikt ^^ 10/02 Det gör vi redan. Det kallas för "dlc" nu. Förut fick extra material på skivor från spelmagasin eller på internet. Ofta så inkluderades buggfixar och balanceringar med nya kartor osv till spel som Quake och Unreal tournament. Nu betalar vi för tomma tjä... 10/02 Vad jag dock inte gillar är när battlefront släppte en patch till barbarossa to berlin så den blev spelbar tii vista och nyare OS. Den kostade och var värt det trodde jag...tills det visade sig att patchen krävde online aktivering och var tredje gång... 10/02 SAVE A TREE! BURN A BOOK! :D 10/02
Skicka en rättelse