Det har viskats om att Wii U-versionen av #Watch Dogs skulle vara skrotad, men detta är inte fallet enligt #Ubisofts VD Yves Guillemot. Bara det att denna version kommer att släppas aningen efter de övriga.

– Vi har tagit det svåra beslutet att ytterligare senarelägga släppet av Watch Dogs till Wii U, för att teamet skall ha alla resurser där de kan gagna både kunderna och Ubisoft som bäst, berättade Guillemot idag. Med den dåliga försäljningen av Wii U-konsoler i åtanke, är det nog ingen som klandrar honom.

Det var ju för att spelet blev multiplattform och Microsoft inte tillåter att spel släpps senare till Xbox än något annat format. 11/02 I det här fallet så är problemet ignorans och omogen attityd. Om du inte gillar Wii U eller bara rent ut bestämt dej för att ogilla den så är det helt okej. Men klanka inte ner på dom som gillar den och sluta tjafsa. 11/02 Det är väl mer upp till var och en vad man tycker är och var en katastrof, nog för att wiiu kanske inte kommer leva länge men jag vill inte anse det som en katastrof. jag tycker konsollen verar vara riktigt trevlig, jag har inte lirat så mycket wiiu så... 11/02 Problemet här är att folk innerst inne vet att wii u är en katastrof, dock har de lagt pengar på konsolen och försöker därför omedvetet få sig själva samt andra att tro att det var ett bra köp. 11/02 Ja jag förstår heller inte den logiken. Det är väl det spel handlar om? Att man ska ha roligt? Som jag skrev förut, Jag var väldigt skeptisk mot Wii U men jag ville ha en bara för att, och jag är överraskat nöjd. Jag tror dock att Wii U kommer få en väl... 11/02 exakt som du ska man tänka, nu för tiden är du endast en gamer om du spelar pc eller på en xbox/ ps. Jäklar om du lirar på mobil eller wii/ wiiu så måste du dö på direkten med hängning. Förstår mig inte på folks logik, jag är sugen själv på att skaffa... 11/02 Wii U har en del bra spel och fler är på väg. Det är inte många men det finns. Det är upp till var och en om vad man gillar eller hur? Jag är en gamer, jag ställer mej inte i en ringhörna och gormar om vilken plattform som är bäst eller sämst att spela... 11/02 Wii U har dock inte bra grafik eller spel. Synd. 11/02 Jag var extremt skeptisk mot Wii U men jag är överraskande nöjd än så länge. jag köper spel och konsoler för att jag gillar spel, inte bara grafik. 11/02 Tycker Nintendo skall inrikta sig på att göra prioritera riktiga spel och släppa leksakshuset ubisoft till andra lekskolor. eller fjollor kanske man skall säga, ubisoft har inte gjort något bra sen Asscreed 1-2 samt Splinter Cell, 1,2 Och jag tror inte... 11/02
Skicka en rättelse