[n=22073 Igår] blev det officiellt att #Electronic Arts är de nya ägarna av den många gånger hyllade utvecklaren #Bioware. Både Gamespot och FiringSquad har intervjuat representanter från företaget om att gå från oberoende till avelhingst hos en av världens största utgivare.

BioWare is a name that's associated with some really positive things. The fans like the brand, it's a consumer-facing brand, so we're not going anywhere with it, säger Ray Myzuka, grundare av Bioware.

Om anti-pirater och diverse stora bolag får hitta på fakta för att främja deras sak så varför ska inte vi andra få göra det? ;) Men iaf så länge Bioware får jobba ifred utan att EA lägger sig i så bör det nog inte bli några problem 14/10 Det är skrämmande hur få det är som förstår innebörden av ordet monopol. Framför allt eftersom EA inte är den största tredjepartsutgivaren sedan ett tag tillbaka. Jag menar, vi är inte ens i närheten av ett oligopol just nu. Men att skrika för full hals... 14/10 Plus att man skulle bli mobbad av raggarpolarna 14/10 gillar fan inte ens skate.. svårt å styra alla moves med spakarna.. rent för känsligt 14/10 Efter flera år av misslyckade produkter var 3dfx på ruinens brant och skulle gå i konkurs, men ledningen valde att sälja till nVidia istället. 14/10 jo visst hade westwood säkert gjort bättre spel men de gick samma öde tillmötes som 3DFX gjorde när Nvidia köpte och begravde det. men vem vet en vacker dag knske 3DFX eller voodoo kommer tebaks och kikcar ass som de gjorde med voodoo korten det var en... 13/10 Folk tycks ha slitit in i nån slags bur där man måste hata EA och påstå att EA mjölkar och förstör företag. Bortsätt från The Sims (som har en för ivrig målgrupp som bara kräver mer och mer), sportspel (som enligt mig SKA släppas i ny version varje år)... 13/10 TAN TAN TANnnnnnnnnnnnn Another one bites the dust!!!! 13/10 Tja, huvudsaken är väl att Obsidian finns kvar. Bioware har blivit mer inriktade på action-rollspel sedan den undermåliga " Jade empire". Obsidian gör fortfarande riktiga rollspel 13/10 Exakt jag är också en westwood fanboy 13/10
Skicka en rättelse