Ubisoft betonar att open world-hackarspelet når butik framåt vårkanten.

Gårdagens trista besked att Wii U-versionen av #Watch Dogs dröjer längre än övriga varianter vägs upp av att releaseperioden för de senare snävats till. Watch Dogs släpps till pc, PS4, Xbox One, 360:n och PS3:an mellan april och juni. Det berättade #Ubisoft-bossen Yves Guillemot vid ett investerarmöte nyligen.

Watch Dogs var tänkt att nå butik i november förra året, men i oktober kom beskedet att det inte var slipat nog för att möta kvalitetskraven. Följaktligen sköts det fram till "våren 2014", och det nya beskedet ökar chansen att det faktiskt blir så. Vilket om inte annat lär uppskattas av Ubisofts aktieägare.

du har nog hört det här flera ggr, men du har attitydsproblem. 12/02 Så jag "tog åt mig" av "Tror dig inte" när jag kommenterade din oförmåga att skriva något med substans med sarkasm. Vilket jävla pop-psykologiargumenterande i bästa svenska jante-anda. "Du kan inte säga sådär för då betyder det egentligen att det är du... 12/02 mm, då tog du alltså åt dig. då du tog till sarkasm. eller är du sarkastisk åt exempelvis din tjej när ni har en trevlig stund!? frågan var retorisk. sen så är det ute att anklaga folk för fjortisar nu för tiden. för det fungerar inte längre. sist då,... 12/02 jo jag blev jättearg, rage:quittade både datorn och livet... tyckte sarkasmen var nog framträdande för vem som helst att förstå, tydligen inte. Jag lägger fram en teori och du kan inte skriva något mer utförligt än "tror dig inte" utan att utveckla svar... 12/02 blev du sur? inte skulle jag vilja påstå att ditt inlägg var givande. ditt förmodligen är snarare rappakalja och jag tror inte på det. har du problem med det kanske!? 12/02 Ska bli sjukt intressant detta synd att man får vänta till sommaren men hoppas denna väntan är värld det och att Ubisoft har fått ordning på spelet nu! 11/02 Fortfarande aptaggad! :) 11/02 Med så mkt strul och tjafs som varit senaste tiden, så tror jag inte ett dugg på detta. When its done, maybe then you can have my money, MAYBE 11/02 Ok, jag noterar det här i mitt anteckningsblock för "saker folk inte tror". Mycket givande kommentar! Ja självklart dom med! hade räknat in The Division också om det inte skjutits fram till 2015! 11/02 Jag hoppas fortfarande på detta även om man tappade suget lite med framflyttningen. Sen kan jag tycka att det är lite "fegt" att man även nu säger en period för släpp istället för ett datum. Flyttar de fram det ända till juni är det ju riktigt kasst 11/02
Skicka en rättelse