The Cult of Rapture meddelar att den hårt kritiserade aktiveringsfunktionen för #BioShock har gjorts om. Endast fem installationer/aktiveringar tillåts; om du gör stora hårdvaruförändringar i dator tvingas du använda en ny aktiveringskod. Utgivaren har släppt ett verktyg som avaktiverar aktiveringen, vilket kan vara användbart om du är på gång att göra en fräsch installation på en ny/annan dator eller med ett annat användarkonto.

Lösningen är omgärdad av en rad rekommendationer, så se till att läsa instruktionerna noga innan du skrider till verket.

Hm, ändrat antalet ljudkanaler i en av ini-filerna? FMod som spökar. Minns inte vilken dock, men kan kolla då jag trillar hem efter jobbet annars. 15/10 Akira har testat alla och ingen funkar :( blir jävligt less på sådant då man förengångskull pröjsar för ett spel sen funkar det inte? fan det är därför man laddar ner så man ser vad man får innan man slänger pengar i sjön 15/10 Finns en mängd bra "lösningar" på 2K Games BioShock-forum, så ta en koll där innan patchen släpps. Edit x 2: J-la skrivfel man gör såhär tidigt. :P 15/10 Så jag som vill ha mina spel i hyllan som mitt BioShock Collectors Edition, borde köpa allt via Steam istället? Du menar, inte kunna göra som jag vill med mitt spel? 15/10 Därför man köper spel som dessa via steam så är saken biff :) var likadant med ett annat lir hade skitjobbig antipirat grej och köpte man det via steam så var inte det med , så sagt o gjort :) 15/10 Förbaskat klumpigt av mig - jag slarvläste (stressad), skulle givetvis ha läst noggrannare innan jag skrev nyhet. Ber om ursäkt för slarvet, har fixat nyheten. Jadu... Spel är kul, men de är inte riktigt så dyra och/eller viktiga att världens samlade... 15/10 Chriller kommer, med sina blott 48 inlägg, upp på min topplista över absolut vettigaste forummedlemmar! En mycket prestigefylld plats vill jag lova. Gratulerar! 15/10 Ja, det är otroligt många som har det problemet. Själv kör jag xp så har inte märkt av just det, men faktumet att dom verkar ha kopierat koden för musrörelser rakt av från 360-koden för de analoga spakarna driver mig till vansinne. Accelerationen är eno... 15/10 Det är ungefär lika krångligt att få igång den crackade piratkopian som det är att skala en banan. En normal användare har antagligen ingen aning om att det här verktyget ens existerar och det dröjor nog inte längre innan alla deras aktiveringar är slut... 15/10 kan de bara inte patcha spelet så ja kan få ljud i det för fan. någon mer som har problem att få ljud i spelet under vista?? har läst att det är ett stort problem 15/10
Skicka en rättelse