Spelformen Contfrontation släppt – välj din favoritnation och spöa ditt hatobjekt.

#Wargaming fortsätter att fylla free2play-succén #World of Tanks med nytt innehåll och nya funktioner. I den senaste patchen ingår Confrontation, en spelform där tanks från samma land ställs mot motsvarande uppställning från en annan nationalitet.

Confrontation är öppet för alla tiers och slumpas fram på samma sätt som spelformerna Encounter och Assault. Kina och Japan ingår inte eftersom de inte har alla fordonstyper än, och det går inte heller att råka ut för inbördeskrig (t.ex. att Sovjet ställs mot Sovjet).

Andra nyheter i patchen är en knippe buggfixar och justeringar, och kartan Windstorm, en europeisk stadsbana med tajta, snöfyllda gator. Versionsnumret stiger till 8.11 och patchen hämtas nästa gång du startar spelklienten. Ändringarna presenteras i filmen nedan, och hela changeloggen hittar du här.

Fast du kan ställa in vilka spelsätt du vill ha med i random battle, inte varit nått problem innan denna patch att ställa in. 12/02 Lite bedrövligt hur långsamma wargaming är med att släppa saker som fansen har velat haft i åratal. Samt allt handhållande som exempel att du kan inte spela confrontation när du vill. Det är random. Dock har ju WoT enormt mycket mer innehåll idag än då... 11/02 Exakt, det är inget sammanträffande att mycket de pratat om (historical battles i något utförande ex. har pratats om sedan alfan) börjar komma igång just nu. Det finns många riskmoment med War Thunders implementation av markstyrkor, om man kikar lite... 11/02 Jag skulle gissa att anledningen stavas 'War Thunder'. Däremot har jag inte följt WoT och vet därför inte vad som lovats eller inte lovats genom åren. De verkar hur som helst ha anledning att vara rädda för konkurransen dock, baserat på det jag sett av... 11/02 Gissa varför de släpper massa uppdateringar just nu, som innehåller sådant de pratat om i åratal? (Men som aldrig setts röken av.) Det kan ju absolut inte vara så att de vill lägga sig om inte annat jäms med konkurrensen... 11/02 Nu riskerar jag att framstå som gnällig, men är inte detta något som borde funnits med i spelet från början istället för att komma nu, flera år senare? Att kunna begränsa sidornas stridsvagnar till samma nationalitet känns ungefär lika självklart som... 11/02 Mm, nice tanks dessutom, ISU, IS, Panthers <3, Tiger 2 :) och t.om Ferdi, riktigt trevligt! 11/02 Jahopp... FYI så har War Thunder fått nya tanks att leka med i CBT! 11/02 Kanske man skall ta och uppgradera och testa :) 11/02
Skicka en rättelse