Respawn Entertainment bjuder in till den stundande buggjakten - på fredag smäller det!

#Titanfall släpps om nästan precis en månad, den 13 mars, och nu börjar det bli dags för de sista buggarna att jagas ut och att stresstesta systemet - på fredag den 14 februari inleds ett betatest. Därför uppmanar #Respawn Entertainment och #Electronic Arts nyfikna att slänga in sin ansökan nu.

Betan kommer att köras på både Xbox One och PC men huruvida vi i Sverige har tillgång till den förstnämnda är osäkert - konsolen är ju inte officiellt lanserad här ännu. Såväl Mediamarkt och Elgiganten har den dock i lager.

Tack till Jinxswe för detta #nyhetstips!
Själv fick man ingen nyckel igår eller idag :/ 15/02 Jag fick en nyckel i går och en i dag. Jag hade aldrig trott att de skulle skicka ut mer än en till samma person. 15/02 Hej! Kolla era mailboxes för jag fick min beta key nu till Titanfall för PC för en stund sedan och väntar nu bara på att nedladdningen ska bli klar. :) Tack FZ för tipset! 14/02 Problemet med tribes är att det vart p2w och obalanserade vapen as fuck(jag har spelat ut,quake och hela medivipen så ingen som har noll koll vid snabba spel, men det kanske är bra nu men just då vart det obalanserat som in i bomben. 12/02 Urk... DRM.* EDIT: Oavsett namn är DRM skit, tycker jag. Därav min kommentar :P 12/02 och inget för dom gamla rävarna som önskar sig ett bra tactical shooter så som Rainbow six m.m där livet spelar roll istället för du spawnar 5 sec efter du dör och bara slänger dig in i smeten för att dö igen och hoppas du hinner få ner en eller 2 perso... 12/02 Lägre intensitet möjligen. Spelar man capper så går det nog inte hitta ett snabbare FPS. Men jag föredrar fortfarande UT2k4. 12/02 Kommer såfall nog senare :) hoppas jag med, kmr nog utan titaner tom. 12/02 Jag hoppas innerligt att man kan ta bort NPCerna under tex. ranked matcher / competetive. Jag ser framemot spelet, jag hoppas verkligen att det finns en e-sports vänlig sida av spelet också. 12/02 Har jag missat något eller när börjar betan egentligen? http://www.titanfall.com/beta säger ju att "no later than 11:59 PM PST on Feb 17th" ska man ha fått mail med instruktioner om man har blivit vald. Sista anmälningsdag är Friday Feb 14th at 4pmPST... 12/02
Skicka en rättelse