#Assassin's Creed är utan tvekan en av kandidaterna till årets spel men utvecklarna har en svår uppgift framför sig, att krympa ner spelet till DVD-formatet. Som du kan gissa gäller det Xbox 360-versionen men det sägs att även Playstation 3-diton har problem med hårdvarans minneshantering.

Patrice Desilets, the creative director of Assassin's Creed, revealed that with the Xbox 360 version the problem is the storage medium. Desilets told Pro-G in an interview that one of the biggest challenges the team is currently facing with the Xbox 360 version of the game is fitting everything into a DVD-9 disc; something that is not a problem with the Blu-ray Disc format used by the PlayStation 3.

g*y360 15/10 Det var väl inga minnessvårigheter, bara det att ps3:an hanterar minne på ett annorlunda sätt. Hörde nåt om att ps3:ans programkod var uppbyggd på ett nytt sätt som de flesta andra progamvaru-utvecklare kommer att bli mer eller mindre tvingade att anpas... 15/10 Ehh till och med Bush säger ju att han för ett krig mot terrorn i Irak så definitionen för krig behöver inte nödvändigtvis vara när 2 länder slåss mot varandra. (snacka om offtopic :) ) 15/10 Personligen hoppas jag på att det blir bra spel. Den övriga diskutionen om huruvida vilken konsol som är bäst säger jag bara: S N A R K !. Lägg ner ffs....... 15/10 Kanske har att göra med att denna Ubioft studio verkar ha anställt en jävla massa quebecare (fransktalande) och annat icke engelsktalande drägg och det är därför de promt måste ha flera tal. Håller med om att FZ vinklar nyheten en hel del, orginalet lät... 15/10 Kan inte annat än hålla med för femtielfte gången. Vad är det med detta eviga daltande med tjuriga syd- och sydvästeuropéer? Man tycker ju att om man sitter med en dator eller en konsol så borde man vara hyfsat bevandrad i det engelska sprawket. 15/10 Bara för att vara så barnslig som jag är så tänker jag rätta dig på den här punkten. Det finns inget Irakkrig, inte just nu i alla fall. Varken USA eller Irak har förklarat krig, USA har bara använt militära medel. Skillnaden må vara hårfin men att säga... 15/10 Haha! Precis vad jag tänkte. Kan inte alla tyskar, fransmän, spanjorer och förmodligen italienare också bara lära sig engelska? Jag menar alla andra världens länder gör ju det! Allvarligt... De pratar bättre engelska nere i Afrika än en medelperson i... 15/10 Nu är ju inte Dragons Lair som kommer på hd-dvd ett spel i ordets rätta bemärkelse. Det är ju en massa filmsekvenser å det enda man behöver göra är att trycka åt olika håll, kan nog t.o.m spelas med fjärrkontrollen som finns till 360'n. :) Typ ett full... 15/10 Håller på sätt och vis med. Men samtidigt är det rätt uppfriskande med en lite öppnare attityd och att man får en viss insyn. 15/10
Skicka en rättelse