#Metal Gear Solid V: Ground Zeroes har provkörts av utvalda delar av världens spelpress, och intrycken har börjat landa på den vida webben. Hideo Kojima har själv sagt att spelet är "lite snyggare på Playstation 4" om man jämför med Xbox One-versionen. Uppgifter som bekräftas:

Andra förklarar lite kring uppgifterna att kampanjen enbart är två timmar lång, som tidigare rapporterats av Game Informer. Play Magazine menar att det är en sanning med modifikation. De klarade förvisso spelet på 90 minuter, men då handlade det blott om 9% av den totala upplevelsen. Så de som vill kan plöja ner flera timmar i det smygande äventyret. Ground Zeroes förlitar sig dessutom inte riktigt lika mycket på mellansekvenser som trogna Kojima-fans kanske är vana vid.

Dualshockers har en bra lista med samlade intryck för den som vill lära sig mer om det kommande spelet.

Att PS3:ans Blu-Ray har hjälpt till med texturer genom åren är ingen hemlighet (Rage är ett bra exempel) men frågan kvarstår huruvida PS3 verkligen är märkbart bättre/snabbare än X360. I de fall den är det, så finns det lika många fall som bevisar motsa... 19/02 Om jag kunde hitta artikeln jag läste strax efter att det kom ut skulle jag länka till den. Utvecklarna själva sade att de optimeringar de gjorde för PS3 förbättrade även för Xbox 360 men att de var tvugna att sänka texturupplösningen något för att Xbox... 18/02 Det tror jag säkert men tror du verkligen att det beror på att den ena maskinen är kraftigare än den andra? 18/02 Burnout Paradise City. Texturerna är högre upplösta på PS3, frame-raten är bättre (om än väldigt lika). Online-delen är helt sömlös på PS3 men inte på Xbox. 16/02 Har bara kört bayonetta på PS3 så kan inte uttala mig. En snabb sökning på internet avslöjar att FC3 verkar flyta på bättre på XBOX. Det finns säkerligen massor med multi-plattformsspel som kanske har en viss fördel på en plattform men det har nog oftas... 14/02 kan vi inte bara komma fram till att vissa personer gillar playstation och vissa gillar x-box. Det börjar bli jäkligt tråkigt att läsa alla dessa fanboys skriva på fz. 13/02 Bränd av ett MGS? Does not compute... 13/02 Burnout: Paradise City är det enda spel jag vet som utvecklades för PS3 först och portades till Xbox 360. Det märks. Mycket bättre på PS3 än på Xbox men optimeringen för PS3 hjälpte till Xboxen också enligt utvecklarna. 13/02 Det kan fortfarande märkas skillnader mellan titlar till båda plattformarna. Testa Bayonetta... *ryser* Ganska säker på att det gäller vissa moderna titlar också (Far Cry 3 kan jag tänka mig). 13/02 du får inte glömma det viktigaste ,, att PC har allt och mer därtill.. Synd bara att inte alla spel fanns till PC :( 13/02
Skicka en rättelse