Än dröjer det innan vi kan ge oss ut i den stora och öppna nextgen-världen i #The Witcher 3: Wild Hunt. För att stilla begäret kan det kanske vara en god idé att plocka hem de två tidigare spelen? Är man av den uppfattningen ska man glida över till Steam där båda spelen är gratis över helgen. Vill man fortsätta spela efter söndag får man betala 54 kronor (6 euro) får båda titlarna. Erbjudandet gäller fram till tisdag den 18 februari.

Det är de förbättrade versionerna av #The Witcher Enhanced Edition och #The Witcher 2: Assassins of Kings som erbjuds, som innehåller alla viktiga uppdateringar samt musiken i mp3-format och andra godsaker. Länkar till Steam-sidorna och våra recensioner hittar ni nedanför.

två helt fantastiska spel :) ni som inte kört båda witcher, passa på att prova de nu. 15/02 Själv föredrog jag faktiskt striderna och level-systemet i ettan, faktum är att jag personligen tycker att nästan att allt var bättre i första Witcher. Därmed inte sagt att jag inte har löjligt höga förhoppningar på... wild hunt? Vad heter det kommande... 15/02 funderar på att spela om 2an faktiskt men vet bara inte om jag orkar! ett av de bästa spelet lätt :) 15/02 Nja, du har lite mer abilities kanske, men annars är det väldigt mycket 'samma'. Witchers 2 strider är som natt och dag jämfört med Witcher 1. Ett helt omarbetat system hur du använder svärdet och är helt suveräna[/quote] Okej, då laddar jag... 15/02 Nja, du har lite mer abilities kanske, men annars är det väldigt mycket 'samma'. Witchers 2 strider är som natt och dag jämfört med Witcher 1. Ett helt omarbetat system hur du använder svärdet och är helt suveräna 15/02 Många verkar anse att striderna i första spelet är betydligt mycket sämre än de i det andra. Vissa rekommenderar att man helt slopar del ett och enbart kör del två. Jag har inte heller kört första spelet men håller med, jag gillar inte stridssystemet... 15/02 Ni som spelat igenom hela Witcher 1: Blir striderna mer varierade senare i spelet? Jag ville verkligen gilla spelet (jag tycker om single player RPG-spelen med fokus på story), men stridssystemet i Witcher 1 föll mig inte alls i smaken så jag tröttnade... 15/02 Köpte första Witcher efter att ha läst hur utvecklarna gav mervärde till sitt spel i form av gratis material (som andra utvecklare/utgivare utan tvekan hade tagit betalt för). Witcher 3 blir kanske ett dag ett köp, beror på om jag spelat klart de första... 15/02 Två klockrena spel för mindre kostnad än en sunkig pizza. Fasen, Witcher 1 + 2 priset är värt det även om ni BARA lyssnar på det otroliga soundtracket till ettan! Go go go! 15/02 Underbart, har väntat på att få köpa dessa spel! 15/02
Skicka en rättelse