Just nu pågår #Titanfall-betan för fullt till pc och Xbox One. Respawn Entertainments debutspel vill flytta fram gränserna för det onlinebaserade underhållningsvåldet, och av de initiala reaktionerna från allmänheten att döma är de på god väg att lyckas.

Äger du en Xbox One kan du själv bedöma potentialen i den source-pådrivna onlinefesten, då de har släppt den betan fri för alla. Gå in i "New Game Demos"-avdelningen i butiken så bör du hitta spelet där. De kanske öppnar upp betan för alla pc-spelare vid ett senare tillfälle, men först måste de utvärdera hur det går för Xbox One-versionen. Testperioden skulle ursprungligen avslutas tisdag den 18 februari, men kommer förlängas med minst en dag.

Källa: Major Nelson

Kollar på twitch stream på detta spel. ser skit kul ut! Om någon har en key över tar jag gärna emot den 17/02 Fick ner den utan problem i går vid 14-tiden. 17/02 Man kan ju tom koppla bort den fysiskt om man vill det. Skitskön maskin! Och efter att man fick batterimätare i senaste uppdateringen så hittar jag inga fel :) 17/02 Håller med dig, man känner sig som man är med i en stor strid, vilket är trevligt! Spelet var roligare än förväntat, blir nog ett köp :) 17/02 Hörde att Microsoft hade tagit ner den av misstag men att den kommer att dyka upp igen så småningom. 17/02 Någon som kunnat ladda ner betan på sin Xbox One? Kan bara rata eller pin to homescreen men ingen nerladdningsknapp, några tips? 16/02 Om AI-spelarna har jag nog ingen åsikt egentligen, de distraherar men kan även användas som 'camouflage'. Deras funktion är nog dels att hålla tempot uppe och dels för att ha något att tjäna ihop 'Titan-poäng' med så man får snabbare tillgång till dessa... 16/02 Sorry spelar inte lol. Om dom sitter o hukar sig som kycklingar inne i ett hus och inte ens reagerar när du dansar framför dom tja då kräver jag lite förbättring. Gruntsen är totalt ofarlig för dig som spelare både när du är på gåendes fot och i en tita... 16/02 Förlåt mig, men du låter lite nojig. :-) Lirade betan på xbone idag och måste säga att det var över mina förväntningar. Jag har personligen aldrig gillat fps på konsol innan, men detta överväger jag att köpa till xbone istället för pc. 16/02 Men herre gud tycker folk fortfarande att kinecten är så skrämmande? Det går att stänga av den så det är ingen fara. Har en Xbox One och den fungera lika smidigt och fint som PS4. 16/02
Skicka en rättelse