Betaversionen av #Titanfall provskjuts för närvarande för fullt, men några betatestare har istället lagt tid på att gräva i koden. Och de har fått fram en del intressanta uppgifter.

I betakoden gömmer sig namnet på 14 banor, skriver Ausgamers, vilket gissningsvis är så många som kommer följa med i fullversionen. I betan ingår Angel City och Fracture. Nedan har du samtliga namngivna banor.

Klicka för mer information

[ul]
[li]Angel City[/li]

[li]Fracture[/li]

[li]Colony[/li]

[li]Relic[/li]

[li]Airbase[/li]

[li]Boneyard[/li]

[li]Corporate[/li]

[li]Outpost 207[/li]

[li]Lagoon[/li]

[li]Rise[/li]

[li]Smugglers Cove[/li]

[li]Overlook[/li]

[li]Nexus[/li]

[li]O2[/li]

[li]Training Ground

[/li]
[/ul]

Det finns också kod som antyder co-op i någon form, något som inte ska ingå vid release. Den framgrävda koden är givetvis inget säkert bevis på vare sig antal banor eller spelformer, men åtminstone en trevlig antydan på vad som kan komma att dyka upp vad det lider.

Titanfall är mech-Mecka.

Titanfall-betan är för närvarande öppen för alla på Xbox One, och tidigare uppgifter gjorde gällande att den pågår till och med den 18 februari. Men testperioden kommer förlängas med "minst en dag", skrev #Respawn-grundaren Vince Zampella på Twitter i helgen.

Pc-betaversionen är också på gång att öppnas för alla, och om vi förstår Respawn rätt kommer den rulla ut under dagen.

Titanfall släpps till pc och Xbox One (utrikes – konsolen är ju inte släppt i Sverige än) den 13 mars, och två veckor senare kommer Xbox 360-versionen.