Den som gräver i betakod skall finna.

Betaversionen av #Titanfall provskjuts för närvarande för fullt, men några betatestare har istället lagt tid på att gräva i koden. Och de har fått fram en del intressanta uppgifter.

I betakoden gömmer sig namnet på 14 banor, skriver Ausgamers, vilket gissningsvis är så många som kommer följa med i fullversionen. I betan ingår Angel City och Fracture. Nedan har du samtliga namngivna banor.

Klicka för mer information

[ul]
[li]Angel City[/li]

[li]Fracture[/li]

[li]Colony[/li]

[li]Relic[/li]

[li]Airbase[/li]

[li]Boneyard[/li]

[li]Corporate[/li]

[li]Outpost 207[/li]

[li]Lagoon[/li]

[li]Rise[/li]

[li]Smugglers Cove[/li]

[li]Overlook[/li]

[li]Nexus[/li]

[li]O2[/li]

[li]Training Ground

[/li]
[/ul]

Det finns också kod som antyder co-op i någon form, något som inte ska ingå vid release. Den framgrävda koden är givetvis inget säkert bevis på vare sig antal banor eller spelformer, men åtminstone en trevlig antydan på vad som kan komma att dyka upp vad det lider.

Titanfall är mech-Mecka.

Titanfall-betan är för närvarande öppen för alla på Xbox One, och tidigare uppgifter gjorde gällande att den pågår till och med den 18 februari. Men testperioden kommer förlängas med "minst en dag", skrev #Respawn-grundaren Vince Zampella på Twitter i helgen.

Pc-betaversionen är också på gång att öppnas för alla, och om vi förstår Respawn rätt kommer den rulla ut under dagen.

Titanfall släpps till pc och Xbox One (utrikes – konsolen är ju inte släppt i Sverige än) den 13 mars, och två veckor senare kommer Xbox 360-versionen.

Sidestrafe delar min åsikt om minions men han beskriver den bättre, sen är han lite mer kritisk än andra YouTubeare har varit hittills. :) https://www.youtube.com/embed/D4ac7QpFeJw 17/02 Det går inte att köra på de högsta inställningarna :) 17/02 Jodå testade inatt i två timmar innan jag tröttnade försökte igen men blev bara en runda den gången (typ 7min?). Spelet ser långt ifrån "fantastiskt" ut låt oss säga så mycket va ;) Det finns bilder från kommande banorna visst visar dom inte mycket men... 17/02 Det känns lite som att du inte har testat själv? :) Bottar och matchmaking är nog en smaksak men spelet ser helt fantastiskt ut och motorn är super med sin skalbarhet. Vi har bara sett två kartor och de ger ett ganska bra intryck av öppen repsektive tät... 17/02 Jag vet inte känns lite som att Titanfall redan är gammat innan det ens släppts. Bottar eller ja minions i matcher 6v6 Gammal motor Kartor som inte känns välplanerade/välgjorda Game modes som är mer anpassade för deras triumfkort MECHAS Ren automatisera... 17/02 Du gissar du fel, brukar oftast inte fokusera minions, är dessutom inte "van" med cod eftersom jag slutade spela det vid cod4. Och detta är inte speciellt likt cod förutom att båda är fps. 17/02 Har märkt att man i Domination-läget vinner mer på att hålla hardpoints än på rena kills, där räknas inte ens AI-spelare som kills om man får tro summeringen. 17/02 Gissar att du har tredubbla lr nått i kills på minions än pilots som alla andra. Alla som är vana vid cod kmr få det, Bottarna är bara att mejja ner.. 17/02 Har testat en hel del på PC och jag diggar det vädligt mycket. Lite halvt segt mot slutet av matchen alla har titans så är det svårt som mark soldat, men är väldigt utmanande dock. spelar även med handkontroll vilket var positivt skönt. Dessutom så är... 17/02 Penny-Arcade illustrerade det bra idag :) http://www.penny-arcade.com/comic/2014/02/17 / LordDaimos 17/02
Skicka en rättelse