#Relic Entertainment har släppt en uppdatering som slår två flugor i en smäll - den nysläppta patchen lyfter både #Company of Heroes och expansionen #Opposing Fronts från version 2.101 till 2.102. Därmed åtgärdas onlineproblem, stök med cd-nyckeln, balansbekymmer, med mer. Du hämtar patchen från vårt filarkiv.

[fi=4452]

Changelog v2.102:

Online
- Players now get distributed to teams evenly as they join.
- Fixed some P2P Sync issues.
- Fixed an error in the way stats were counting.
- Stats are now displaying correctly.

General
- Fixed CD-key validation errors.
- Environmental Reverb is now disabled by default for hyper threaded machines.

Gameplay
- Fixed Overwatch.
- Combat system updates: System reverted to COH infantry combat.
- Vet 3 Ostwind receives a 40% boost to accuracy.
- Wehrmacht Panzer Command Building reduced 15 fuel.
- Wehrmacht Panzer Command build time increased by 15s
- Knights' Cross Holders receive Panzerfaust ability at Vet 3
- Panther cost reduced from 140 fuel to 125 fuel
- Panzerfausts cost reduced to 35
- Stugs and StuHs receive a 15% health modifier at vet 2
- Wehrmacht Halftracks receive damage modifier at Vet 1 decreased from .85 to .75
- Wehrmacht Halftracks deliver 20% more damage Vet 2
- Vet 2 StuH has a received penetration modifier of .85
- Churchill Crocodile Flamethrower range increased from 20 to 35
- Churchill Crocodile Flamethrower damage output increased vs pinned (1.5 damage, 2x accuracy) and suppressed targets (1.25 damage).
- Sniper rifles accuracy vs trench cover increased from .25 to .45
- Reduced cost of Allied MG nest by 5 fuel.
- Ranger Veterancy experience requirements increased to 14/28/50
- British Howitzer Popcap reduced to 10 from 12.
- BAR damage increased to .4 versus Panzer Elite soldiers.
- Puma\234 Armoured Car Vet 2 range bonus reduced to 1.125 from 1.2
- Nebelwerfer Vet 3 damage reduced to 1.15 from 1.25.

Det är för att det skall vara kompatibelt med den nya expansionen. Du får alla de nya banorna plus vädereffekter så jag tycker att den patchen är värd det. 16/10 wow, tänkte precis ta ner patchen innan härifrån filarkivet tills jag såg att den låt på 2gb. Hur fan kan en patch ligga på 2 gig?! det är ju helt sjukt! 16/10 Jag har patchat upp mitt vanliga coh till den stora patchen och sedan installerat OF med hjälp av steam och det funkar fint. Jag tror det borde gå att inte behöva patcha det vanliga men jag skulle patcha det, för säkerhetskull. Som sagt testa när steam... 16/10 Okidoki, men jag behöver inte patcha COH orginalet då för att Steams OF skall lira ordentligt och speciellt via MP? 16/10 ladda inte ner patchen om du har köpt det via steam för steam har ett eget system att patcha spelet på. 16/10 Får väl testa detta, har COH orginal box och köpte STEAM's COH-OF. Har inte fått igång COH-OF alls.. står bara "Game not available for the moment, please try later" ..vilket bara i sig är ett skumt felmeddelande!. :crazy: Har märkt också att STEAM ladda... 16/10 Mycket möjligt stog det med i förra patchen dem släppte. Riktigt korkat av Relic att göra så här. Det låg runt 4000 spelare online innan, nu har dme tappat mer än 25% på grund av att online inte funkade osm det skulle. Väldigt slarvigt och synd, tyckte... 16/10 Det var väl ett test som de gjorde i OF-betan? 16/10 Hm,, det var ju en skum patch, jag kan svära på att jag sett åtminstone följande rader i en tidigare patch: "- Players now get distributed to teams evenly as they join. " "- Combat system updates: System reverted to COH infantry combat. " 16/10 WoW.. Det löste ju verkligen alla problem. Mina stats funkar fortfarande inte på automatch och jag har väldigt svårt att hitta matcher även om det finns gott om spelare osm söker automatch. Kul att man iaf kan stata spelet, man ska ju inte vara för nega... 16/10
Skicka en rättelse