Monsterarmen återvänder

Stockholmsbaserade #Grin följer upp de båda GRAW-spelen med en retrotripp i modern tappning. Företagets nästa projekt heter #Bionic Commando, ett namn som grånade gamers känner igen från [[C64]]-tiden. I originalet spelade du en hjälte utrustad med en utfällbar biomekanisk arm som lät dig såväl klättra som slåss. Den nya upplagan bygger vidare på samma idé, vilket betyder att du kommer kunna klättra upp och ner, svinga dig genom miljöerna och kasta stenblock och bilar mot fienden.

Huvudkaraktären Nathan Spencers röst görs av den karismatiska sångaren Mike Patton, som tidigare i år medverkade i likaledes svenskutvecklade #The Darkness. Spelet utvecklas i samarbete med #Capcom till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Något releasedatum har ännu inte angetts.

Vi kommer publicera en del godsaker om Bionic Commando senare denna vecka. Håll ögonen öppna!

Absolut. Bionic Commando utan grapple vore som Quake utan vapen. Eller Need for Speed utan bilar. Eller Gordon Freeman utan kofot. Eller the Sims utan Simmar. Eller....tja, ni fattar nog vart jag vill komma. Av att döma av screenshotet så borde commando... 16/10 spelade detta mycket och länge på Amiga, sjysst spel... ... men jag vill ju ha ett nytt Wizball 16/10 Nice, tack för länken! Kan man lira Tiger-heli igen! Spelet som fick en att fastna för spel. Spela nåt där man bara har ett sikte på och skjuter mobs som kommer up på amiga först, men minns inte vad det heter :) Sry för off topic :p 16/10 My god, Bionic Commando satt man ju och nötte som saten ^_^ Grymt kul var det iaf, och svårt. Fast Hitler var ju inte svår, det var ju Albatrossen som var rövig >_< Iofs kanske den styrdes av han, minns inte. 16/10 Jag har fortfarande kvar spelet fullt fungerande till mitt nes=)...tror det funkar iaf, nån hade spillt massa bira över en del av min nes samling!:@ Men tyckte det spelet var skitkul! 16/10 måste bara säga att detta var mitt favvo spel till nes, vet inte riktigt varför för jag kom aldrig speciellt långt i det, har inte sett det på massor av år och har alltid undrat vad spelet hetat, och äntligen så vet jag :P 16/10 http://www.everyvideogame.com/play-nes-Bionic_Commando_(U).htm här kan ni spela det gamla 16/10 Mike Patton är ju ständigt TU... Kan ju bli hur bra som helst det där (Fastnade dock aldrig för spelet när det kom, men musiken har jag för mig var rätt okej) 16/10 Värst vad alla blir till sig.. Jag tyckte att det var ett riktigt skitspel med irriterande musik. Men (..lyncha mig inte än) Grin gör nog ett fint jobb med det. Kan iaf inte bli sämre. 16/10 mike patton, coolt :) 16/10
Skicka en rättelse