Onlinerollspelet #Final Fantasy XIV: A Realm Reborn har funnits ute sedan förra sommaren, och är av allt att döma mycket bättre än den gräsliga föregångaren #Final Fantasy XIV. Den som kastar sig in i Eorzea kan mejlsa fram sitt öde med ett flexibelt klassystem och bråka med både monster och andra spelare. Och nu kan man göra det via Steam.

Från och med idag finns det massiva äventyret i Valves digra bibliotek. Ordinarie pris landar på 220 kronor (25 euro), men en pågående kampanj yxar bort ungefär halva summan så att vi istället hamnar på 115 kronor (13 euro). Erbjudandet gäller till och med den 25 februari.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn på Steam

okej, tack för ett snabbt och utförligt svar. Det här får mig verkligen att överväga ett köp av det här spelet och är det något som man oroar sig över inom denna genre av spel så är det att de ska dö ut. 25/03 Det vill jag påstå att det är. :) End Game är fortfarande under utveckling så det är absolut inte försent. 2.2 som kommer ut på Torsdag eller så lägger även till mycket ny content för de som börjar spela samt nyligen når End Game. Nya dungeons och svåri... 25/03 Hej! Är det någon idé att skaffa det här mmo:t nu när de det är så många som är i lv 50 och som har utforskat det mesta. Finns det många aktiva spelare kvar? 25/03 Värt att påpeka - du behöver inte fler än en karaktär för den delen heller! Du kan ha alla klasser på en och samma karaktär, den enda anledningen att ha en till karaktär är för att testa en annan ras, men det är inget som påverkar spelet överhuvudtaget.... 19/02 Det blir reducerat pris om du bara har en karaktär. Men då måste du också välja en specifik subscription som heter "Entry" eller något sånt. http://support.na.square-enix.com/faqarticle.php?id=5382&kid=64539 Enligt den informationen så tjänar man 2$.... 19/02 Hur blir det billigare menar du? 18/02 Vad inte många vet är att det blir billigare månadsavgift om du enbart har en karaktär. Vilket passar perfekt i detta spelet då man kan vara alla klasser med just en karaktär. 18/02 Ja det är det, vet inte exakt vad det ligger på men det är runt 100kr 18/02 Är det någon månadsavgift på det här spelet? 18/02 Jo det vet jag men nu menar jag alltså att registrera mitt exemplar av spelet till steam med en nykel. 18/02
Skicka en rättelse