Oktober har varit den sämsta månaden för den amerikanska biobranschen på flera år. Nu pekar analytiker och branschföreträdare på #Bungies senaste actionepos som den största orsaken till besöksraset, rapporterar Gamespot och Advertising Age.

Mike Hickey, an analyst at Janco Partners, commented, "The audience on this game is the 18-to-34 demographic, similar to what you'd see in cinemas. This could last for several weeks."

#Halo 3 har hittills dragit in mer än 1,8 miljarder kronor till Bungie och #Microsoft.

Klart dom ska göra det. Efter det kan de stämma Svensk ishockeyförbundet då jag hellre går på en hockeymatch än bio. ;) 17/10 Kanske RIAA och APB ska ta och stämma microsoft :) "Hollywood-skådisar tappar pengar pga er" ! 17/10 Hmm ja för ett spel blir helt plötsligt längre å bättre för att man spelar det på högre svårighetsgrad. Det kan inte vara så att spelet verkar vara längre för att man dör stup i kvarten? :P Edit: Spelet är kort, och inte speciellt superroligt heller.... 17/10 torch,du snackar ju i nattmössan,..förstår inte varför du gör ett inlägg överhuvudtaget,iaf inte i en sådan här tråd som handlar om halo3 och bio,,skapa en tråd i ett forum istället och döp den till pc vs konsol. och en annan tråd som handlar om halo... 17/10 Ehh.. Nej du har fel... 17/10 På 360 möjligen men till PC är Halo löjligt simpelt. Hade varit bättre om dom fortsatt med projektet inför 1:an. Som var tänkt att släppas till PC (först), tror det hade varit mer "game" och mindre överskattat då...Några fler spelare att samla ihop med... 16/10 Han recenserar inte heavenly sword, han recenserar demot, och det han säger stämmer bra med andra recensioner av hela spelet. Det är kort och fighterna är lite utdragna och med massor av fiender. Dom flesta verkar överens om det. Tycker hans recensioner... 16/10 Exakt! Och Crysis Betan.. och COD4 Demot om o om igen.. o UT 3 demot.. o Half Life 2: episode 2... o Team Fortress 2.. :evil: Halo 3 känns som det minst intressanta just nu måste jag säga.. Fattar inte grejen.. så barnanpassat och mycket PR antagligen... 16/10 eller så sitter alla och tankar från piratebay? Har man köpt ett xbox orkar man inte spendera mer pengar på bio. Nöje som nöje. Dom kan väl inte tänkta att vi ska köpa allt skit som kastas åt oss? 16/10 De kanske har en hemmabio? ;) Om Halo 4 skulle releasas (ja, jag vet 3:an skulle vara sista delen. Men det sade dem om Return of the Jedi också) samtidigt som Halo-filmen, hur skulle det då gå med biobesöken? Hmm? :P 16/10
Skicka en rättelse