I #Titanfall-betan har spelare från hela världen drabbat samman i science fiction-osande konflikter som man med enkelhet löser med automatvapen. Att Respawns debutspel står med åtminstone ena foten i #Call of Duty-rötterna är det ingen tvekan om, men samtidigt har vi bara fått köra en liten del av den fullständiga upplevelsen. Vad mer har den främmande världen att erbjuda?

Monster. Stora, skräckinjagande monster. IGN har kommit över en officiell bok med konst och konceptskisser från spelet, där en fauna av olika bestar förekommer flitigt. Vilket antyder att de även kommer finnas i spelet. Kommer de påverka striderna på något sätt, eller håller de sig enbart i bakgrunden? Fritt fram ett spekulera! Filmen med boken, som även innehåller bilder på miljöer och vapen, ser ni nedanför.

Kollade igen och mitt var tydligen 245 kr :O 20/02 Du får mer än gärna ge tips på några som inte följer standardramen (hollywood) som denna. 20/02 Vill minnas att novellen hade ett ännu dystrare slut (Det i filmen är inte med i novellen) men det i filmen förtjänar en egen guldstjärna. :) 20/02 även de mindre kräken påminner en del om de i filmen. frågan är bara om detta är mer än atmosfärsskapande. spelet blev genast lite mer intressant om så är fallet. finns det allt rätt gott om, men visst, det är ovanligt att en film med hyfsad stor budget... 20/02 Ordvalet 'enter' låter som att de möjligtvis kommer att synas i omgivningen men inte befinna sig i själva spelområdet. Beskrivningen av banan Boneyard låter lite som jätteskeletten i 'Pitch Black'. :) 19/02 Monster? Finns väl inga mer skräckinjagande monster än de människor som är med i spelet. Så man skall gå från Robocod, till alien "colon" marines och injicera lite god of whore! Det blir bra d 19/02 Jag menade att jag trodde det var det han också tänkt på så därför tog han fram bilden :) 19/02 Hade inte heller det i början mene efter att ha fixat en beta nyckel så satte jag och en polare en kväll och körde last titan standing och hade faktiskt mycket roligt! Däremot tror jag inte det blir någon day 1 precis mene spelet visade sig ha sina glim... 19/02 Så sant, synd det inte finns fler filmer som denna :( 19/02 Jippie... not. För mycket CoD över detta, kommer falla platt som pannkaka som vanligt. 19/02
Skicka en rättelse