Redan 2011 blev det officiellt att #Bioshock skulle komma till Playstation Vita, men sedan dess har det varit relativt tyst kring titeln. Senast berättade Ken Levine att de fortfarande väntar på att någon ska ge titeln grönt ljus och pengarna för att det ska hända. Nu har #Irrational Games gått i graven och CVG kontaktade #2k Games för ett svar på hur spelet mår.

– Ingen uppdatering, var deras svar och vi är tillbaka i samma hopplösa tillstånd. Nu när Ken Levine lämnat sin studio och anställda på havets botten, kanske #2k Games tar sig i kragen och anställer några av de arbetslösa utvecklarna för att göra ett spel vi sent kommer att glömma.

Hahaha, I know right! Lite göteborgare finns det nog fan i mig =) 21/02 PS vita är en bra konsol, spelbiblioteket är dock ganska sämst till den. 21/02 Den bra så dålig att den blev bra! :D 21/02 Annars så får väl PS Vita ägarna helt enkelt hoppas på en Rapture! (höhöhö... nej fan vad dålig.) 21/02 Jag är jävligt nöjd med mitt Vita-köp, har inte jättemånga spel men de jag har ger mig mycket nöje! Alla Final Fantasy, Ninja Gaiden, Uncharted, Sly Cooper. Köpte nyss The Walking Dead, funkade förvånansvärt bra att spela på Vita! 21/02 jag sammlar på konsoller för det första och för det andra så hade jag tänkt skaffa walking dead spelet (det finns visserligen till andra konsoller, men vore kul att spela nånting på ps vita) saken är den att de spelet har släppt på ps vita card i USA... 21/02 Det är för att man får alla bra spel till Vita gratis genom PS+ Men håller med om att utbudet till PS Vita är fattigt i jämförelse med 3DS. 21/02 Ys MoC kommer till affärer idag psn på onsdag. Vill ha det men har ps+ så laddar nog lite extra tills FFXHD kommer den 21 mars. KZ har ju 2 extra banor nu med kan vara skoj att pröva när man får tid..... 21/02 Jag tar gärna emot den om du inte vill ha den. ;) 21/02 Kan känna igen den känslan. Ägt båda, och upplevde samma. Dock är det såklart min åsikt och kanske kan bottna i att jag egentligen "önskade" ha dem och att jag skulle gilla dem o bruka dem snarare än att jag faktiskt var rätt person med rätt smak för... 21/02
Skicka en rättelse