Under helgens Steam-rea är det #Ubisoft som står i det prisreducerande rampljuset med en hel drös spel i många olika genrer. Skrivbordsgeneraler kan plocka upp spel som #World in Conflict, #Ruse och #Anno 2070 för en billig slant. Är man mer intresserad av action kanske #Far Cry 3 eller något ur #Assassin's Creed-serien lockar mer. Har man inte upplevt den gamla klassikern #Beyond Good & Evil rekommenderas det starkt att plocka hem det för cirka 30 kronor (3,2 euro).

Glid över till rean på Steam för att se alla titlarna. Kampanjen gäller till måndag den 24 februari, och det kommer nya erbjudanden varje dag.

Vad i hela friden yrar du om, människa? Den enda som över huvud taget nämnt något om buggar i den här tråden är du. Buggar utgör inte ens en bråkdel av det som folk klagar på när det gäller Ubisoft. Ironin i ditt inlägg är dessutom total. Jag hoppas för... 23/02 Problemet jag har med Ubisoft för närvarande är inte deras Uplay, eller deras spel. Men jag tänker inte chansa att få ett rootkit på min dator för jag använder den till andra saker som genererar inkomst och ska jag då chansa på att ha ett elakartat root... 22/02 Så mycket p12-hat här på FZ.se. Ni ska bara veta hur mycket skit Steam fick på sig när det kom ut med säkert över ett hundratal buggar. 22/02 Tack, bra liknelse för övrigt. Spelindustrin har en mörk framtid att vänta då folk som växer upp nu inte förstår vilken skit de får betala för, samt rakt avfärdar andras kritik riktat mot etablissemanget som hat och gnäll. 22/02 Näthatare!!!1 Nej, men jag kan bara hålla med. Det verkar som att booNZXTood vill leva i någon slags verklighetsfrånvänd värld som direkt tagen ur introt till Syndicate Wars, där alla är nöjda och glada med att få skit skyfflat i käften på dem var eviga... 22/02 Köpte Future soldier nyss och funderar på att plocka upp ett gammalt gott Assassin's... 22/02 har inte ubisoft nån gång sagt att de kommer skrota uplay men inte när 21/02 Tyvärr så är det så i ganska många av Ubisofts spel på steam som kräver Uplay. Dessutom så kan det i vissa fall vara så att när du startar spelet i steam, så startas Uplay och sedan måste du starta spelet igen efter att Uplay startat. Det är inte så att... 21/02 Jag tycker inte South Park är speciellt roligt. Aldrig haft den typen av humor i flesta fall, det finns vissa saker som var roliga ja, men i huvudsak så är det för låg humor med för mycket kiss och bajs + irriterande överdrivna röster. Och det i ett hel... 21/02 Jag har aldrig upplevt några problem med Uplay, snarare tvärtom. Jag tycker den är riktigt smidig och lätt att använda. Jag gillar det och köper mer än gärna Ubisofts spel. <3 21/02
Skicka en rättelse