Onlinepangaren #Titanfall har inte direkt varit den stora snackisen så här under början av 2014. Men inför släppet har #Respawn Entertainment börjat banka på pr-trummorna för att få omvärlden att veta att spelet snart är här, och av antalet betatestare att döma verkar det fungera.

Community manager Abbie Heppe berättar för Polygon att inte mindre än två miljoner människor spelade betan som nyligen plockades ned. Men det var inte bara en testperiod för att marknadsföra spelet, utan faktiskt en riktig beta där de lärde sig mycket om buggar och annat otyg – vilket kommer göra Titanfall till ett bättre spel när det slår ner som en titan nästa månad.

För att lära sig mer om det här rekommanderas att läsa hela intervjun, och vill man veta mer om Titanfall har vi en förhandstitt.

Spelade betan, tyckte det var kul. Tyckte snarare tvärtom vad någon sa att hitboxen fungerar bra. Inte som i BF4/BF3 där det händer alla möjliga konstigheter. Det är mer som COD i känslan på vapen och hitboxes. Snabbt gameplay, kommer falla många i smak... 24/02 Säg vad som är fel istället. På vilket sätt är detta spel mer likt gamla arenashooters än COD? Visserligen gör headshots i UT dubbel skada men det är bara med sniper/lightning gun man kan instakilla någon med headshot. Oftast är det den andra som dör... 24/02 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Melkmeid_Dutch_girl_milks_a_cow.jpg 24/02 såg mängder med streams då jag inte fick en key och tycker det ser riktigt bra ut! 24/02 Var på tok för oseriöst. Vill ha något där det behövs mer tänkande. Men det kan man ju glömma i dagens läge. 24/02 Ganska bra spel, men för mycket Deathmatch och för lite Teamplay (för få spelare på planen) för att det ska bli ett köp. 24/02 Jag förstår inte meningen med att ha alla bottar i spelet, Det känns som att om dom nu måste ha bottar så kunde som ha satsat på något Dota system istället där bottarna sprang och krigade mot varandra på lite olika gator. Att ha bottar i ett spel är gry... 24/02 Testade men tyckte det var så trisst.. Nån slags hybrid mellan Cod & Quake/UT som lyckats plocka det sämsta från respektive spel 24/02 Du har inte spelat Quake/UT, åtminstone inte som de brukade spelas och om du bara överlever sekunder i Titanfall behöver du öva lite mer. 24/02 Har svårt för det här med bottar i ett FPS, förstår inte vitsen alls, dem är ju bara så dumma, så det blir mer ett irritations moment. Sen Förstår jag inte matchmaking, kan verkligen inte förstå fördelarna med det över en vanlig server browser. Dock ver... 23/02
Skicka en rättelse