I den kommande WoW-expansionen #World of Warcraft: Warlords of Draenor beger vi oss till Draenor-kontinenten, så som den såg ut innan allt gick åt skogen och vi började kallade den för Outland. Många av de karga ökenlandskapen är ersatta av lummiga skogar och vackert månsken. Men vi kan förstås räkna med bråk även i de vackraste av zoner.

MMO-Champion har varit i Sydkorea och kikat på spelet, vilket har resulterat i tre nya filmklipp från expansionen. Vi får ta del av några olika klasser, de nya, läckra karaktärsmodellerna och förstås konflikter som man löser med svärd och eldbollar.

Dungeons, raids och pvp kommer att kräva mycket av dig. Om du bara springer runt och "spammar knappar" kommer du inte bli en bra spelare =) Level 20 instancen var svårare än heroic instancerna i wow. Sen kanske detta inte är din typ av spel helt enkelt. 24/02 I brist på spelglädje ja. Då är det bra att det åtminstone finns ett trevligt community så NÅGOT är positivt ;) 24/02 Älskar att läsa alla klagomål om Wildstar :D Med lite tur så blir det precis som med GW2, där alla som egentligen bara ville ha WoW 2.0 dissade spelet hårt för en mängd olika orsaker, med resultatet att communityn i GW2 är BY FAR den bästa i något MMO... 24/02 Jo så är det, lite som ens första stora kärlek. Håller med fullständigt. 24/02 Även jag håller med. Det ligger mycket (!) i det du skriver Svanberg. Tack för reflektionen. :) 24/02 Testa Dark Age of Camelot. Ljusår bättre än Warhammer. Mythics första riktigt stora hit också. Kom ut hösten 2001 och lever fortfarande ;) De förlorade avtalet till EA och var tvungna att stänga servrarna pga copyright. Get your facts straight. 24/02 Tror du inte den där känslan snarare berodde på att du/vi inte var inbitna mmo-veteraner på den tiden dock? Sista gången jag fick den känslan var när jag gick genom the dark portal första gången, och första gången jag såg Nagrand. Efter det så har det... 24/02 Bra där! Det handlar nog mycket om animationerna. Något som jag kanske tar förgivet. Men det stämmet! 24/02 Quests i Wildstar: Spring till den där stenen där borta och hämta grejen som ligger på stenen. Sedan så springer du tillbaka till mig så får du ett blått 2h svärd! 24/02 Har inte lirat WoW på 4 år nu. Är nog dags att börja igen, tyvärr :( Testade Wildstar och det var väl helt okej. Jag gillar striderna i spelet men det som jag absolut INTE gillar är grafiken+musiken samt quests. Musiken är så otroligt värdelös att man... 24/02
Skicka en rättelse