Ken Levine, skaparen av #Bioshock, avslöjar i en intervju med Games for Windows att nya banor inte kommer att vara aktuellt som extramaterial. Levine berättar istället att han vill se till att spelupplevelsen förbättras genom att lägga till nya plasmider och ny utrustning.

"I'm not a really big fan of expanding things just by linearly adding to the experience, adding a new campaign, as much as I am of enhancing the original experience and adding replayability to that experience."
...
"I think that certainly BioShock's combat experience is great, but it could be broader. I'm a little more confused as far as how to expand the narrative experience."

Det nämns inget datum när extramaterialet kommer att finnas tillgängligt över Xbox Live.

Inte heller fysikanimationerna hackar på min dator, och nej, jag kör med NVidia. Om det är "buggar" i fysiken, som kroppsdelar som fortsätter röra sig på döda Splicers t.ex. du talar om, så är det något helt annat. :) 19/10 Nu flyter det ju bra på min med, det jag talar om är fysik animationerna och det finns många som upplever samma problem, det kan ju vara så att du har tex ett ATI kort eller liknande som gör att det funkar? 18/10 Det där är nog din dator, då det flytar på som en dröm på min. 18/10 widescreen prob = ingen riktig widescreen lösning utan en modifererad inzoom med anpassad fov. fysik = låst till 30 fps även om din dator kör allt annat i 120fps = tunnor hackar fram, folk man slår ihjäl hackar när dom faller till marken. musproblem =... 18/10 ne men det är ju tråkigt att så många släpper spelet efter att det blivit klart. updateringar är ju jätteviktigt för oss spelare's förtroende. 18/10 Jo.. dom e nog "lata".. dom behövde ju bara svetta ur sig spelet. 18/10 men de tog väl bort det där med begränsade installationer för ett tag sen? 18/10 Man får fantisera att det är en bieffekt av all genetisk modifikation de gjort som ger dem eviga dödsspasmer. ;) 18/10 Oavsett lösning så är det något som de lätt borde kunnat lösa med en hotfix. Supporten för detta spel har verkligen varit under all kritik och detta är nog det spelet jag mest ångrar att jag köpt, eller borde jag skriva "hyrt" för med de begränsade anta... 18/10 att alla ligger och skakar som fan efter man skjutit dem. 18/10
Skicka en rättelse