Hur bra är egentligen #Dark Souls II? I vad som förmodligen är världens första recension av spelet delade den tyska tidningen M! ut 90% med omdömet "det svåraste actionrollspelet i världen". Inte alls särskilt illa för den som vill ha en saftig utmaning, men det dröjer ännu en stund innan FZ och övriga världen delger sina omdömen. Fram tills dess kan man spana in ett nytt klipp från utvecklarna själva.

Där får vi följa med bakom kulisserna och lära oss mer om spelkoncept och karaktärsdesign. Skådespelaren Peter Serafinowicz, som är mest känd för filmen Shaun of the Dead, spelar karaktären Pate i spelet. Hans ödmjuka åsikt är att Dark Souls II är det bästa spelet någonsin. Se allt i klippet nedan.

Tragiskt nog tror jag dem inte har sagt release datum för PC. "Någon gång 2014"... Kanske blir en PS3 version ändå vet inte om jag pallar vänta. 26/02 Va? Senare release till PC? Det visste jag inte :( När senare? 25/02 Synd att PC blir en senare release :( 25/02 Ser faktiskt riktigt intressant ut. Skall kika närmre på det 25/02 Ok, men vad tror du om Lords of the fallen (typ darksouls clone)då? http://www.youtube.com/watch?v=DLLN42gSg3E 25/02 Det jag tycker är charmen med det hela. Kommer bli extra intressant nu när de har utvecklat Covenant mera. Tänkte på Covenant of the Blue (Eller va de heter) 25/02 Tycker hela PVP grejen i detta spel förstör vad som annars hade varit ett bra singleplayer spel. Jag gillar inte ens pvp. Multiplayern är ett skämt, går inte bjuda in vänner till sitt spel utan man får någon främmande unge som joinar. 25/02 Längtar! Demon & Dark Souls är några av de få spelen idag som faktiskt är bra. Det här är en studio som fan vet vad dem håller på med. Inget jävla AAA bullshit som fördummar för 12-åriga pojkar. Tack! 25/02 Peppad som bara den! Nyligen spelat klart DaS för att skynda på tiden igen. En av få spelen jag väntat mest på i år. Hoppas på en helg av slakt, då personer kommer att invadera(och hjälpa) en till höger och vänster medans man tar sig igenom spelet. 25/02 Kommer fortfarande ihåg dagen då efter ett års väntande äntligen fått min version av Demon's Souls Black Phantom edition! Vilken härlig känsla det var. Samma känsla ligger och växer i magen på mig med denna titeln också. 25/02
Skicka en rättelse