Xbox One har ännu inte släppts här i Sverige, men likväl lever den och frodas i andra delar av världen. I samband med släppet av #Titanfall i mars, kommer det en liten större uppdatering till konsolen och detta har #Microsoft valt att föreviga i ett informativt filmklipp.

En av de större nyheterna du med Xbox One-konsol kan se fram emot är partaj och vänner. Ja, det handlar alltså om att göra det lite bättre för dig som vill ha kul med vänner online. Inga bortfintningar av föräldrar eller sambos krävs.

Tro det eller ej, min telefon är en snart två och ett halvt år gammal samsung omnia w7 mobil. Och visst jag använder den i huvudsak till att prata i telefon eller skicka sms. Jag kollar iofs mail, busstider och kartor om jag ska någonstans, men som sagt... 27/02 Å ge fan i att skriva på din dator, det har du ju din farfars gamla skrivmaskin till... :P 27/02 Kontrollen är för liten, det är min åsikt, och det är mina åsikter som avgör vilken konsol jag ska köpa. Jag vill kunna använda min konsol till mer än bara spel. Och det verkar inte som jag är ensam om det. Jag ser ingen anledning till varför en ny kons... 27/02 För det är ganska skönt med något litet och enkelt med stöd för multimedia. Jag anvä 27/02 Och du köper din telefon endast för att ringa med. Gud förbjude folk som surfar i sin telefon. det kan man ju göra på datorn!! ;) 27/02 Vuxen människa är inte det samma som stora/gigantiska händer. Varför köpa en spelkonsol för dess multimediastöd, det finns redan en uppsjö med sådana apparater och troligtvis sitter de flesta redan med en. Jag köper mina konsoler för spel och har en htp... 26/02 Sitter lite i samma sits här, plus att jag var å petade på en PS4 handkontroll i en affär å den e ju fortfarande inte skön för en vuxen människa. Sen verkar ju multimedia-stödet i båda konsollerna som rena rama skämtet... 26/02 En anledning kan ju vara att det nästan inte finns några next gen spel till konsollerna än. Bara massa CG portar. 26/02 Känns ju svinkul när vi som vill ha en här i sverige inte får, åsså har dom en massa liggande där som dom rear ut... 26/02 antingen ljuger du eller så kan du inget om hårdvara. för mycket bättre är den. Dock tycker man att next gen (även ps4, som bara är marginellt bättre än xbone) borde varit bättre. 26/02
Skicka en rättelse