Inget kan omkullkasta semesterresor som plötsliga dödsfall och de fruktade Steam-reorna. Spel säljs för kaffepengar och vi köper därför många fler, sedan ekar plånboken tom. Fram till nu har #Valve basat över när dessa reor ska dyka upp, men det verkar ha blivit ändring på det.

Det är via Reddit vi får ta del av de nya reglerna som säger att utvecklare anslutna till Steamwork själva kan enkelt kan skapa egna reor. Nu behöver alltså inte #Electronic Arts ha en egen tjänst för att kunna sänka priset på spel när de gjort konsumenterna upprörda. Hur detta påverkar oss återstår att se, men förhoppningsvis fler tillfällen att bli av med pengar.

Bra! Bilderna på ORION: Prelude ser helt klart bra ut, så jag hoppas att det inte är en liten förbättrad kopia av dagens ORION-spel. 27/02 Det finns fordon i ORION: Dino Horde. Kan även passa på och nämna att Dino Horde automatiskt kommer att uppgraderas till uppföljaren Prelude (http://spiralgamestudios.com/post/77018495383/a-prelude-within-coming-2014) nu i år. 27/02 Hahaha sucker! Därför dom sänkte priset, så att såna som du kunde bli lurade :D (förlåt..) 27/02 carnivores är som deer hunter fast du kan bli dödad av några få dinosaurier 27/02 Pc Grows stronger for evry passing day!!!mohahahaha=) Riktigt bra nyhet=) 26/02 Jag pratade om Halo när jag nämnde fordon :) Unreal Tournament 2004 och även Unreal Tournament 3 har i och för sig också fordon ^^ Carnivores är ju som Trespasser, om jag inte minns helt fel, fast med mer action och mindre överlevnad (survival). Jasså?... 26/02 Slutade precis o spela spelet och jag körde helikopter, tanks samt bilar i spelet!! 26/02 Bra! Tycker Steam gjort en hel del förbättringar sista året. Ofta små saker men det gör redan världens överlägset bästa spel tjänst ännu bättre. 26/02 Det roliga är att jag har nycklarna kvar :) 26/02 Ja, humbles lägsta pris när det kommer till origin och steam spel är 1 dollar och uppåt, spel som släpps där till och från som man inte behöver steam m.m för kan du köpa för bara några ören. Köpte alan Wake för 27 öre då jag verkligen ville ha spelet... 26/02
Skicka en rättelse