#Persona 5 utannonserades i november förra året och ska vara aktullet för släpp i Japan under 2014 – i år alltså. För dig som är ett stort fan av serien har det säkert varit en rätt jobbig väntan på uppgifter om och när det dyker upp här. Nu vet vi mer.

Det #Atlus-utvecklade spelet kommer att släppas i Nordamerika under 2015, men hur det blir med Europa är ännu oklart. Detta betyder att du i värsta fall måste importera det, men du får i alla fall chansen att damma av din PS3 för lite nördigt rollspelande.

Jag rekommenderar verkligen att du tankar ner en SNES emulator och kör SMT roms på den. De finns fanstranslations på båda spelen och det är även påväg en translation till If... Yes, sitter själv på Strange Journey i min samling, det är ett grymt spel!... 27/02 Den enda handheld jag har är tyvärr en Nintendo DS :( Har inte heller spelat de första två SMT, eftersom den enda maskinen de släppts till som jag har tillgång till är Gameboy, men det släpptes aldrig översatt. SMT: Strange Journey till DS är också vidr... 27/02 Nanako är adorable! Hennes social link var nog den jag såg fram mest emot i orginalversionen av P4. Annars var jag helt besatt av Maries social link i The Golden. Ogillade också Kenji otroligt mycket, men har du spelat Persona 3 Portable? Saori eller... 27/02 Jag lutar faktiskt åt att jag gillade fyran mer än trean, på grund av att jag älskade -alla- karaktärer i fyran medan det fanns en del i trean som jag inte alls uppskattade (exempelvis Kenji och Nozumi :( ), men båda spelen har vissa social links som... 27/02 Kanji är grym :) Sedan så vill jag även påpeka att Persona är bättre än final fantasy. Trots mitt mediokra betyg till smtp4. Alltså smtp4, ett måste för alla jrpg fans där ute. 26/02 Jepp, exakt de där ögonblicken som gör Persona serien såpass charmig. Karaktärerna är övertygande nog att kännas som riktiga människor, vilket man inte kan säga om många JRPG serier (även om jag gillar genren otroligt mycket!). Jag föredrar dock Persona... 26/02 Oh god ja, detta! Jag blir så jävla ångestladdad bara av att se bilder av protagonisten eller SEES-teamet från trean, just på grund av slutet. Herrejävlar vad gripande det spelet var. Något som annars är imponerande är att de i både trean och fyran (och... 26/02 Well, det är JRPG i ett nötskal. En mer karaktärscentrerad story med nästan ingen fokus på exploration. Visst finns det JRPGn som inte följer den formulan. Men vill du ha mer fria tyglar är det bättre att välja ett västerländskt RPG. Angående Yosuke så... 26/02 Att döma av trailer och utan att ha någon aning om vad det är; omvänt hela havet stormar? 26/02 Utöver slutet, så fick man väldigt lite utrymme att styra. Med tanke på att man skulle lösa en serie mord. Sedan så var spelet för långt. Det fanns inte nog mycket nytt under den långa resan. Sen Yosuke, alltså wow! Vilken dryg person. Det här är saker... 26/02
Skicka en rättelse