I juni kommer vi få veta mycket mer kring framtiden för Halo.

På frågan om Halos status svarade Phil Spencer, #Microsoft-chef, just detta. Nyheter om Master Chiefs kommande rymdodysséer får vi på E3 och vi kommer delges en "stor plan" som dessutom kommer vara "cool".

Förhoppningsvis får vi veta betydligt mer än under fjolårets mässa i Los Angeles då vi fick en kort men naggande god teaser (som du ser undertill) från nästa Halo signerat #343 Industries. Och vi vet att deras #Halo 4 var första delen av en ny trilogi. Får vi fortsättningen redan i år?

haha, aah.. egentligen. 01/03 Läste inte hela men kom att tänka på kampanjen i Halo (ettan alltså). Fan vad bra den var egentligen. Att man kan gå från Halo med dess öppna banor och känsla av frihet till skitkorven Halo 4 är ofattbart. 01/03 Jasså de kallar spelet Halo nu? Alltså ingen siffra bakom? Synd att de behåller den hjälmen är ju så himla ful jämfört med hjälmarna Bungie gjorde. 01/03 Tur att Halo 4 enligt mig misslyckades med att fånga Halo-känslan. Kampanjen var en CoD doftande korridor-shooter utan hemligheter eller återspelningvärde. Jämför valfri bana med Halo 3 och massiva scarab-strider eller Halo CE med Silent Cartographer.... 28/02 Halo ser så otroligt snyggt ut och är jävligt skoj på Xbox 360 - jag svär att jag kommer vara tvungen att köpa Xbox One när jag ser det här spelet ingame.,, :( känns så fel. 28/02 Makes sense, för även om rustningen är stark nog att klara en färd ifrån rymden, igenom atmosfären och krascha på ytan så har den en hel del bristfälligheter. Så som att man drunknar i ett glas vatten om man har den på sig. Jag köper argumentet. Och rek... 28/02 Du tänker nog på Jesus, eller hur? ;) 28/02 De borde kanske ha sagt: "Vi har bra planer ..." - istället? 28/02 Slutgiltiga frågan. Vart fick han tag i kappan? ;) 28/02 Vem vet, det kanske är samma utrustning och den är nog lite sliten med åren. plus att garantin har säkert gått ut så det är bäst att ta det säkra före det osäkra ;) 28/02
Skicka en rättelse