#Planetary Annihilation är ett strategiskt early access-spel där man spränger sönder sina vänners planeter. Ett intressant koncept som antagningsvis har skrämt bort en del potentiella kunder med en rejäl prislapp. Trots en permanent prissänkning kostar spelet 406 kronor (46 euro) via Steam. Men är man snabb kan man få hem den explosiva produkten billigare än så.

Till den 6 mars skjuter de av 40% av priset, vilket gör att vi landar på 223 kronor (25 euro). Vilket förmodligen är desto vänligare för fler plånböcker. Hoppa över till Steam-sidan för att lära dig mer och spana in erbjudandet.

Den enda likheten mellan Godus och Planetary Annihiliation är att de är strategispel, annars lirar de knappt i samma genre så din jämförelse faller platt. 06/03 Det är inte släppt än. Det är fortfarande i Early Access-stadiet, dvs under utveckling. Sen efter release är det möjligt att det kommer någon demo kanske. :) 02/03 Jag var jätteintresserad av detta spelet när jag först hörde om det. Men ju mer jag såg ju mindre intresserad blev jag. Vad jag sökte var mer och större "Supreme Commander", men jag har till slut insett att det inte var deras mål, utan att de mer var... 01/03 Tycker att det är ett fruktansvärt bra spel för att vara i utvecklingsstadiet, och hittills uppfyller det alla krav jag hade när jag Kickstartade. 01/03 Du vet att spelet inte är färdigt? Det kommer dessutom att kunna genereras mycket större planeter. 01/03 Kan ge ett exempel på en serie som innoverat, Hitman. Första spelet var bra men senare delar införde saker som gjorde det bättre. Samma sak med Splinter Cell. Få spel idag är nya, som i något man inte sett innan. Har visserligen inte testat PA men det... 01/03 För det framgick i presentationen av spelet att det skulle vara nytt, innovativt och sakna föregångare. Vilket blev precis tvärtom. :) 01/03 Hur kan det vara en "ripoff" när SC är utvecklat av de som nu gör PA? Anledningen till att de nu gör PA är ju för att många var besvikna på SC 2 och PA ser ut som en kombination av TA (även det ett spel som de varit med och skapat) och SC 01/03 Jag håller med - jag har inte några problem med kameran iheller. 01/03 Segas, med tanke på att de är dem som har gjort TA & SupremeCommander så är det inte konstigt att det är likt. Sedan har jag inga problem med kamera panorering etc, jag rullar det på en win8.1 men det bör väl inte vara så stora skillnader. Dock har jag... 01/03
Skicka en rättelse