Gråter du dig till sömns om nätterna för att mobilsuccén #Flappy Bird är borta för alltid? I sådana fall gör du det helt i onödan, då det finns cirka en miljard kloner att köra i webbläsaren. Till exempel Flappy Doge, Flappy Bert och Flap MMO. Fast du kanske hellre vill ta konceptet till nästa nivå?

En ny mod låter dig göra just det, genom att introducera det irriterande spelkonceptet i #Grand Theft Auto IV. The Ballad of Gay Tony-protagonisten Luis har fått sig en makeover och flaxar runt i skyn för att nå de riktigt höga poängen. Spana in galenskapen i klippet nedan, och håll utkik på den här sidan för modifikationer om det kittlar intresset. Någon gång under dagen eller kvällen släpps modden till allmänheten.

Väntar bara på att Hayssam Keilany kommer med mästa version av ICE till GTA 4. Spelade bara färdigt storyn med GTA 5 sedan stängde jag av den uråldriga trötta konsolen för gott. https://www.youtube.com/embed/oyi7UX9zZU8 02/03 Eheeeeeee, du behöver ju spela skräp som förändrar single player, det gillar inte jag heller! Förstår herrn hur mycket bra spel som kommit ur moddar? Counter Strike Desert Combat(bf2 om vill, hade ju förmodligen kommit ändå..) Day of Defeat Red Orchestr... 02/03 Jag förstår vad du menar och när det gäller "tramsmoddar" som denna och liknande, förövrigt oftast de som får mest uppmärksamhet på gamingsidor, så håller jag med i viss mån, även om jag kan tycka det är lite kul. Det finns dock många moddar som bara... 02/03 Då har du inte spelat rätt moddar. Detta är tex en mod till crysis 1/warhead, sjukt mycket roligare än original spelet. Och tom bättre än MW: online. https://www.youtube.com/embed/70yNAwUUsc0 Spel som TF& CS började även som mods. Och finns massvis med... 02/03 Kan man sälja sin telefon dyrt också ?? 01/03 Själv har jag aldrig gillat moddar och tycker att spel ska spelas som dom är menade att spelas. :) Men tycker folk om sånt här har jag inga problem med det. :) 01/03 Har du inte Grand Theft Auto IV, men vill ändå spela Flappy Bird? Vad sägs om Flappy Quads till Arma 3? https://www.youtube.com/embed/xX3SUhz-m5Y 01/03 så roligt att se min video på svenska sidor nu :) 01/03 Vad i hel...O.o 01/03 Det här är anledningen till varför PC är min huvudplattform. Man kan inget annat än att älska de män och kvinnor som bidrar till mod communityn! 01/03
Skicka en rättelse