Om du äger en Playstation 4, men inte storsäljaren #Killzone: Shadow Fall, så ska du hålla ögonen öppna på PSN tisdag den 4 mars. Då börjar nämligen en gratisvecka för spelets multiplayer, som en del i att marknadsföra ett nytt dlc med kartor – även det kostnadsfritt. Och inofficiellt handlar det förmodligen även om att stjäla strålkastarljus från Xbox- och pc-exklusiva #Titanfall som släpps den 13 mars.

Alltihop är gratis fram till den 11 mars, och man behöver alltså varken själva spelet eller Playstation Plus för att delta. De nya kartorna är gratis även efter perioden.

Källa: Guerilla

Otroligt snyggt spel men sämst story och multiplayer. Segt gameplay med alldeles för många fps-drops, går fan inte heller och sikta med precision när det är en halv sekund input-lag varje gång jag rör vid de analoga styrspakarna. Men detta Killzone flyt... 04/03 Undrar bara hur stor stor nedladdning det kommer att bli ?? 03/03 Sorry, my bad. Tog det som att du var sarkastisk och antydde på att FZ "smörar" för Sony med för många PS4-nyheter. Haha blev något av en överanalys av ditt inlägg, fail av mig! 02/03 Nja tycker det varierar, xbox har ett flertal skit bra exklusiva spel med. Att säga att ps4 eller ps rent allmänt har bättre spel är att ljuga för sig själv då sanningen är att det varierar mellan båda konsolerna 02/03 Huh? Har ingen konsol. Skulle jag köpa en idag så vore det antagligen en Ps4 då hårdvaran sägs vara kraftigare, dessutom brukar de ha bättre exklusiva spel. 02/03 Ja justja :) 02/03 Här dömer vi innan vi har mer information förstår du, tycker man en sak så är man automatiskt en fanboy av en viss konsol eller spel. 02/03 Stod något om dlc kommer vara gratis vilket som, därav jag vet inte om jag missförstod. Sedan tror jag det är inte bara därför, killzone är en titel många tycker om, och jag har inte läst eller hört många kommentarer där dom tycker om illa om nya Killzo... 02/03 Öh va? Vadå gillar xbone för mycket? Han tyckte ju bara att de skulle vara mer ps nyheter. 02/03 Nämen ojsan, någon som gillar Xbone lite för mycket? Tror inte det sker någon favorisering, då spelrelaterade nyheter är av intresse för FZ och dess medlemmar oberoende av format. 02/03
Skicka en rättelse