#Carbine Studios debutspel #Wildstar har börjat generera en del intresse på den vida webben, inte minst här på FZ där vi lottat ut nycklar till stresstester med den pågående betan. Många har dock suktat efter mer och vill ta sig in i den "riktiga betan", den stängda som nästan alltid är igång och där man inte behöver komprimera allt sitt spelande till en enda intensiv helg. Carbine kommer dessvärre med dåliga nyheter för de som väntar på en sådan nyckel:

Wildstar-betan har alltid varit uppdelad i olika faser, och under den rådande blir det alltså inte fler massinbjudningar via e-mail. Däremot blir det förmodligen mer helgspelande så att fler får möjlighet att testa spelet.

Så vad blir då nästa fas? Eftersom spelet har releaseperioden "våren 2014" är det inte helt orimligt att det handlar om en öppen beta, som enligt utvecklarna själva kommer äga rum ungefär en månad innan det riktiga släppet. Men exakta datum kan vi än så länge bara spekulera i.

Om du nu gillar det, vad spelar min åsikt då för roll? Enligt mig, är det inte ett bra spel. Men åandra sidan tycker jag MMO's, i deras aktuella utformning, är förlegade. Blizzard träffade rätt med WoW, men även den skutan är påväg ner i djupet, även... 08/03 Ny betahelg öppnar ikväll. Vi får se, lär vara patchat sedan sist så kanske blir det lite nya upplevelser. 07/03 Alltid lika kul att se folk som tror att nya MMO'n ska vara extremt innovativa. Spelet är gjort för att vara som vanilla wow/tbc med svår PVE. 06/03 jag ville väldigt hjärna gilla bägge två men helgen slutade med att jag började spela d3 igen....båda lämnade mig med en känsla av mäh! 06/03 Fick nycklar till både Wildstar och TESO. Testade båda, hade höga förväntningar på båda. Men båda spelen fick mig att inse hur pissigt MMO's har blivit. Jag vet inte ifall jag har vuxit ifrån hela MMO-idén, eller om den sortens genre bara har blivit ski... 05/03 Hur långt kom du? till vilken level? 05/03 7k nycklar kvar för denna helg! https://eu.alienwarearena.com/giveaways/wildstar-closed-beta-weekend-key-giveaway 05/03 jag provade wildstar och det var sjukt trist. jätte långsamt var det var som att spela i en soppa sjukt segt jag mina vänner såg framimot det här men det slutar i papperskorgen före release 05/03 Att ifrågasätta THE ELDER SCROLLS som Värld är ju bara det ett tecken på din okunskap :), respekterar dock din åsikt men det där var jag tvungen att slänga in lite ord! 05/03 Tack så mycket för tipset! Lyckades norpa en nyckel, testade Wildstar för ett par veckor sedan under en helg och tyckte det var ok. :) 05/03
Skicka en rättelse