Efter releasen i Japan har Sonys nextgen-konsol fått en försäljningsboost.

Playstation 4 går alltjämt som tåget. Nu bekräftar #Sony (via VG24/7) att deras konsol passerat sex miljoner sålda exemplar. Detta en vecka efter releasen i Japan och 370 000 sålda ex i öst. Ledningen över argaste konkurrenten Xbox One är med andra ord betryggande. Värt att tillägga är dock att #Microsofts konsol ännu inte släppts officiellt i många länder, däribland Sverige.

Fler skrytsiffror: mjukvaran till Playstation 4 har samtidigt sålt i 13,7 miljoner exemplar vilket gäller både digitala och fysiska releaser. Sony flaggar även för kommande titlar som #Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, #Driveclub, #The Order: 1886, #The Witness, #Kingdom Hearts III och #Infamous: Second Son.

Sony passar också på att meddela att hälften av alla Playstation 4-ägare är Playstation Plus-medlemmar. Det går bra nu.

nej, ett år. det var PS3 det inlägget huvudsakligen gällde. ;) 06/03 Det undrar jag med. Förbokade och hämta mitt PS4 från Webhallen i november med kamera, men har inte ens kopplat in det ännu. Kör min PS3 tills det droppar något som får en att lyfta på ögonbrynen. 05/03 Jag bryr mig :P. Köper den inte för så dyrt. Måste säga att Sony har haft riktigt flyt med Microsofts tabbar. De har kunnat "smyga" in ps plus som krav(tror jag) för att kunna spela online medan folk hackar på microsoft för att deras multiplayertjänst... 05/03 Joo, men det blir lätt löjligt när de ökar priset med 500kr och ingen bryr sig nämnvärt. 05/03 Eftersom efterfrågan överstiger tillgången så stiger priset. Om du har tio saker att sälja och vet att du får dessa sålda oavsett om du tar 4000 eller 5000 kr styck så kommer du att välja det högre priset. När produkten finns tillgänglig överallt och... 05/03 Driveclub *klappklappklapp* driveclub *klappklappklapp* 05/03 Ett år? 4 månader. Enda jag är fundersam över är varför priset ökat på Ps4an i Sverige till skillnad från släpp och man får ingenting extra med i lådan. http://www.prisjakt.nu/bilder/graph_price.php?p=1688895&s=large&.png Om man t ex jämför med Xbox One... 05/03 Jag har inte haft koll på källor för det har varit nyheter på nästan alla gamingsidor. Här har du länk till en sida som använder statistik från Sony, Nintendo och Microsoft http://www.geekwire.com/2013/xbox-360-wii-ps3-won-console-generation/ Vilka säkr... 05/03 men lols.. eftersom PS3 inte ens gick att köpa förrän ungefär ett år efter 360 började krängas så behöver man ju knappast ett diagram inristad i sandsten och nersläpad för berget av en skäggig statistiker för att inse att en senare av två ändå ganska... 05/03 Trist att Xbone fansen tar illa upp över Sonys framgång, själv hade jag blivit supernöjd ifall dom kunde slåss på ett jämnt plan.. men i nuläget tycks Sony stå och sprätta en ganska bra bit upp på gödselhögen i jämförelse :/ 04/03
Skicka en rättelse