Spelvärlden höll andan när det blev klart att #Gearbox Software skulle förvalta den älskade #Homeworld-serien, många hade helt enkelt blivit skärrade efter det mindre trevliga släppet av #Aliens: Colonial Marines. Det verkar dock som om #Homeworld Remastered blir det fansen väntat på.

På den nyöppnade hemsidan för Homeworld-samlingen får vi reda på att de grafikvurmande datorspelarnas ögon kommer tåras i och med stödet för 4k-upplösning. Samtidigt kommer nostalgikern få sitt, då originalversionen kommer att finnas med. Vill du möta andra spelare online ska de båda spelens multiplayer-läge ha blivit kombinerad för att göra det smidigare att hitta rymdstrider att gå segrande ur.

#Gearbox Software meddelar även att samlingen kommer att bli tillgängligt för förbokning online inom en snar framtid och att det hela släpps någon gång till hösten. Om du väntar på en tredje del av serien är det #Homeworld: Shipbreakers du ska hålla ögonen på, det spelet har originalskaparna fått ta hand om.

Yes, men bara ett par (3 inkl. kompositören) av originalutvecklarna är med, resten är från Relic efter Homeworld-spelen, eller från ex. EA. Men vi håller tummarna. :) 10/03 http://homeworld.wikia.com/wiki/Blackbird_Interactive Blackbird Interactive is a game development company based in Vancouver, British Columbia. The company was founded by ex-members of Relic Entertainment, including key personnel who worked on Homeworld... 10/03 En sanning med modifikation - bara ett par av originalskaparna är numera på Blackbird Interactive - flera är med andra ord med stor sannolikhet kvar på det bolag som på riktigt skapade originalen: Relic Entertainment. Så mja, detta kan gå hur som helst... 10/03 Well played.... However. Gearbox är det enda jag behöver kontra med ;) Som andra påpekat, jag tror på det när jag ser det. Gearbox har gått från en bra cred studio till knappt nån cred studio alls. Visst Borderlands är bra. Men som de har skött sina and... 07/03 Nu är det dock så att de inte bara ökat upplösningen utan gjort om filmsekvenserna och soundtracket så de passar moderna upplösningar/ljudsystem, troligen fixat till modellerna föt skeppen också etc. Läs mer på denna länk: http://www.eurogamer.net/artic... 06/03 "Prepare for the unexpected ... " (G-man, Half-Life) 06/03 Har 3 spel jag vill ha en remake på Homeworld System Shock 2 chaser Detta är för jag anser de vara de bästa spelen som någonsin gjorts Sabbar dom detta så kommer jag aldrig mer lite på någon inom spelindustrin 06/03 Sabbar dom detta.. så.. Blir jag ledsen.. 06/03 Håller också med ... dock så är artikeln lite fel då det inte kommer vara Gearbox som gör spelet utan original skaparna som nu mera heter Black Bird Interactive Hoppas verkligen dom bara gör en Grafik uppdatering och låter allt annat vara :D 06/03 "stödet för 4K-upplösning..." - Cash in Confirmed Jag verkligen hatar när de säger att något är HD hit och HD dit när det enda de gör är vrida upp upplösningen och sedan skiter i polycount och texture res bara för att sälja samma spel en gång till. Jag... 06/03
Skicka en rättelse