Microsoft retas med avslöjande i slutet av mars.

Den 20 mars hålls Game Developers Conference i San Fransisco, en branschmässa där utvecklare träffas, håller föredrag och knyter kontakter. Microsoft kommer att vara på plats och genom en enkel men effektiv bild får vi veta att nästa DirectX kommer att vara på tapeten.

Två föredrag kommer att hållas, ett döpt "Evolving Microsoft's Graphics Platform" och det andra till "Direct3D Futures". Enligt deras beskrivningar är temat för båda hur de nya gränssnitten kommer att ge utvecklare intimare tillgång till hårdvaran och därmed mer kraft att leka med.

AMD:s Mantle har samma målsättning och i de första testen med #Battlefield 4 ser man ett tydligt resultat.

Jag kör silent luftkylt (800rpm) 2500K @ 4.8ghz med 2.5 års spelande i W7. Startar om datorn en gång i kvartalet kanske så jag vet inte hur mycket mer decimaler på procent prestanda jag kan få ut av W8. Men som sagt, i standardutförande är det lite väl... 08/03 Sa jag att alla måste hålla med mig i mina åsikter? I såna fall får du gärna nämna vart jag sagt det för jag gick tillbaka och kollade och kunde då inte hitta ett endaste som ens tyder på att jag tycker så. Det är inte lönat att du sitter och blir otrev... 07/03 Måste jag verkligen förtydliga det jag skrev Dvärgen? Vart har du sett eller hört att Valve skulle bojkotta Windows?, Det ända som sagt är att gamle Gabe inte gillar Windows 8 pga att Windows får en inbyggd app butik och att Gabe ser ett hot mot sitt... 07/03 Verkar knappast så. Problemet kvarstår för mig än idag, trots att jag har alla dom senaste uppdateringarna. 07/03 Bojkotta? Varför skulle dom göra det? Valve är inte dumma i huvudet, dom skulle inte skita i 99% av alla datorspelare. 07/03 Har du Windows update på så hade problemen med video över nätet bara varat i 3 dagar innan det fixades. 07/03 jaså? Valve har ju bland annat tänkt bojkotta windows, fler lär säker göra det med, eller är du så självsäker att alla företag tycker windows är bäst i världen eller? Självart r windows bättre än osx, men jag tycker då inte windows är bättre än linux,... 07/03 du får tolka det bäst du vill men du bevisar bara det jag redan beskrivit dig som 07/03 Stämmer ju dock inte. "Windows 2000 Professional was designed as the desktop operating system...." Du skriver inte det smartaste inlägget. Jag vädrar bara mina åsikter. Jag har ingenstans sagt att Windows 8(.1) är felfritt. Att explorer.exe kraschar är... 07/03 Det är tyvärr troligt, men vore samtidigt i nuläget rejält korkat. AMDs främsta syfte med Mantle var att låsa upp den hårda kopplingen till DirectX, och därigenom Windowsplattformen, samt att radikalt minska overhead och därigenom göra gränssnittet bety... 06/03
Skicka en rättelse