Förra året fick vi de tråkiga nyheterna att släppet av #Ubisofts hacker-action-lir #Watch Dogs flyttas fram. En av anledningarna sägs vara att de behövde tid på sig att polera lite extra. I måndags spekulerades det kring att lanseringsdatumet skulle bli 30 juni, men i ett pressmeddelande får vi reda på att spelet kommer betydligt tidigare än så.

Den 27 maj är det officielt dags att få leka loss i ett öppet Chicago, där smartphonen är din bästa vän. Medan du väntar på att kalendern visar rätt datum, kan du spana in den nya trailern som släppts för spelet. Om du väntar på Wii U-versionen kommer du dock få vänta lite längre.

.

De har visat upp en hel del videos som har fått mig att bli mindre intresserad. Spelet ser ut som AC i en Blade Runner liknande framtid. När man hackar central datorn så påminner det mig om hur man gjorde "Leap of Faith" i AC. När jag såg spelet för för... 07/03 http://i.minus.com/ibx7x63X6Vgqd1.gif 07/03 Kan fan inte komma ihåg ifall jag förbokade detta eller inte. :S Dagens i-lands problem. Nu ska jag äta kebab! 07/03 Alltså det här med att spel inte verkar intressant längre för att det gått ett par månader verkar ju bottna i svaga psyken. Snarlikt beteende över "saker man inte kan kontrollera / inte kan få" så då börjar man bete sig på ett negativt sätt särskilt om... 07/03 Förblir en gåta att folk klagar på att hypen har försvunnit när spelat är polished och och ännu bättre än tidigare! Eller föredrar ni en stor hype som BF4 som startar med massa buggar och ett ofärdigt spel lagom till release? Too many young padawans in... 07/03 Mmm, ett intressant spel som jag är glad över att det försenats. För vem vill ha ett ett ultratrist linjärt spel, när du kan få ett spel som överträffar dina förväntningar?! 07/03 The magic of PC ;). Första trailern 2012 lämnade mycket åt fantasin. Ibland blir det bara sämre om man visar för mycket. Ta mitt ord för det dock, spel ska man ALDRIG döma efter video klipp eller grafik, jag vet inte hur många gånger jag har fallit för... 06/03 Blir generellt inte hypad förrän spel släpps och visar sig vara bra :P 06/03 Nä jag vet inte jag, tycker det finns lite väl mycket skepsis. Någon började skriva att "det här är ju ASSCREED I NUTIDEN!!!" och alla hakade på. Köper inte det resonemanget. Men men, den som lever får se! 06/03 Första visningen på E3 kändes spännande och fräscht. Man visste inte riktigt hur det skulle fungera. Sen nästa gång det visades så kändes allt tydligare. Det kändes mer som en om-skinnad Assassins Creed/Far Cry 3 med mycket av samma mekanik som körs där... 06/03
Skicka en rättelse