Vi vet sedan tidigare att #Dark Souls II kommer att få dina ögon att tårfyllas den 14 mars till Playstation 3 och Xbox 360. När det handlar om PC-versionen har det dock varit tyst som i graven. Ja, fram till idag då.

#Namco meddelade idag glatt att spelet kommer göra entré på herrefolkets självklara favoritplattform den 25 april. Det blir alltså inte tal om någon lång väntan gentemot konsolversionen. Om du inte kan hålla dig, släpptes nyligen tolv minuter med gameplay från PS3-versionen av spelet.

Okej. Får väl se om jag lyckas lösa kontrollbiten på något sätt :) För att spela ännu ett Dark Souls i 30 FPS känns inte fullt aktuellt. 08/03 Jag klarade det både på pc och 360. Det var snyggare på pc och hade högre upplösning (efter man installerat nån hemmagjord patch men det fanns länk i steam). Däremot är kontroll ett måste, en trådad 360-dosa funkar fint. Själv ska jag vänta in tvåan til... 08/03 Härligt :) För er som spelat Dark Souls till PC, fungerade spelet bra om man bortser från alla buggar och kassa uppdatering som det hade? Eller lämpar det sig allra bäst på konsol? Speciellt med kontrollen i åtanke. 08/03 Håller med. Jag vill inte låta dryg och framstå som något pr0 (jag är högst medioker på spel generellt) men faktum är att Dark Souls inte är särskilt svårt. Det är tidskrävande. Men fastnar man så är det bara att levla upp gubben så kommer man vidare... 08/03 Souls-serien (demon souls inkluderat) har artificiella svårighetsgrader. Ingenting är svårt när man är bra på det, souls-serien ÄR oförlåtande, inte svårt. Vill du höja svårighetsgraden kan du göra det genom ringar som Calamity-ring som gör att alla fie... 07/03 Många tyckte att Dark souls var väldigt svårt tills de fick grepp om det, nu är det många som tycker att det kunde varit ännu mer oförlåtande. Själv hoppas jag på att svårigheten höjs genom att fienderna blir mindre förutsägbara, vilket mässdemot tydde... 07/03 Du kan köra trådlöst om du har Bluetooth på datorn =) 07/03 Ja det är ju faktiskt en bra idé. Man kan ju sälja konsolversionen... 07/03 Funderar seriöst på ps3 och pc version, just för att jag inte vill vänta. Lagt ner alldeles för mycket timmar på Demon's Souls och Dark Souls. :) 07/03 Köp konsolversion, byt den mot pc version 6 veckor senare. 07/03
Skicka en rättelse