Igår spikades lanseringsdatumet för Watch Dogs, ett spel som en hel del av er väntat länge på och som andra redan tappat intresset för. Du som sitter med Wii U-konsolen redo har dock gått lottlös från veckans glada nyheter. Du behöver dock inte oroa dig för att denna version blivit skrotad.

Jonathan Morin som är creative director för #Watch Dogs berättade på Twitter att en del av personalen som jobbade med Wii U-versionen fick hjälpa till med att förbättra spelupplevelsen, innan de kunde porta till Wii U. Det handlar alltså om logistik, som han själv uttrycker det. När #Nintendo-fantasten får sätta tänderna i spelet är ännu oklart.

Det var inte så länge sedan det skrevs om det. När Microsoft upptäckte att det börjat vara poppis med indie-spel och tänkte att de skulle ha några till Xbox One också så gav man utvecklare dispens under en period om man redan hade någon slags kontrakt... 08/03 Är det sant? Har inte hört det tidigare och hittar ingen info om det. Att Ubisoft inte har problem med att hålla på Wii U versionen för att prioritera dom andra platformarna är inte konstigt. Wii U försäljningen är 2% av deras spelförsäljning från vad... 08/03 Det är väl bara Microsoft som har en policy där de vägrar att spel släpps tidigare på någon annan plattform? Vill man släppa sitt spel på Xbox så får det inte vara släppt någon annanstans tidigare. 08/03 Wii U är helt klart underskattad. Folk tittar på det de känner igen och bildar en egen uppfattning med hjälp av det. En trekärning CPU på 1.24 GHz och en GPU på 550 MHz måste ju så klart suga. Speciellt när Xbox 360 hade en klockfrekvens på 3.2 GHz och... 08/03 Handlar bara om att många utvecklare inte kört senaste kittet, samt använt enbart 2-kärnor och uteblivit den sista tredje. Ryktet säger att hastigheten på minnet (563.2GB per sek) på Wii U där Xbox One körs i 170GB per sek. Tiden får utvisa helt enkelt,... 07/03 Bara WiiU versionen blir välgjord så gör det väl inte så mycket även det är irriterande att man får vänta. Hoppas de verkligen får till kontrollen och utnyttjar den väl 07/03 Pratade om Wii U versionen av spelets prestanda, dvs 99.99% av fallen sämre än PS360 versionerna, trots bättre hårdvara. 07/03 Hade varit coolt om man hade hackat med hjälp av skärmen på handkontrollen. 07/03 Skulle inte wii u vara 50% mer kraftfull än ps3 och xbox 360??? sedan hörde jag att den skulle ligga någonstans emellan ps4 och ps3 i prestanda men kan ha haft fel... 07/03 Presterar sämre än PS3 och 360 versionen håller jag inte med om, Den har bättre processor, grafikkort och ram än de två, Dock kommer PS4 och One prestera mycket bättre än WiiU om det är det du menar. 07/03
Skicka en rättelse