Snart dags att bygga bo i Star Wars: The Old Republic.

Hem ljuva hem i en galax långt, långt borta. I en färsk teaser från #Star Wars: The Old Republic visar #Bioware Austin inte speciellt mycket men det de visar är tydligt: spelarhus i det galaktiska onlinerollspelet. Mer än så får vi inte veta men Youtube-filmens beskrivning bekräftar det filmen visar: "Gör dig redo att känna dig som hemma i The Old Republic".

Framtiden ser relativt ljus ut för SWTOR, trots en knackig start. Efter att ha anammat free-to-play-modellen vände trenden och under året kan vi bland annat se fram emot två digitala expansioner.

[quote=Chomag] Jo, men det finns effektiva system mot sånt, hyra tex, och betalar du den inte varje månad så säljs ditt hus helt enkelt, och någon annan kan ta över ytan. Det kan kallas plottrigt, jag kallar det levande. 10/03 [quote=Redstar] Nej absolut inte, om man kan smälla upp hus lite var man vill blir det blir bara otroligt plottrigt fult och värdelöst på alla vis. Det blir som en massiv oplanerad halvdöd kåkstad. Jäkligt kul när hälften av husen inte har ägare lägre... 10/03 Kul:) Nästa test-helg är 27-30:e mars som jag redigerade in i mitt förra inlägg, hoppas vi syns:) Hoppas också att fz uppmärksammar detta, har skickat in det som nyhet iaf. 10/03 Wow, det där såg ju riktigt intressant ut! Blir att följa det med stort intresse, tack för tipset. :D 10/03 Jag håller med dig, man ska kunna smälla upp sitt hus lite varstans och alla ska se det. Jag låter möjligtvis som en trasig skiva, men Ultima Online gjorde det riktigt bra, men det kanske blir för tungt för dagens spelservrar att hålla koll på allt då.... 10/03 http://4.bp.blogspot.com/-olJYVfOluME/T4WXqnBuR6I/AAAAAAAABdA/jKyNZ4NX-qE/s1600/7374829-speculation-just-ahead-green-road-sign-with-dramatic-storm-clouds-and-sky.jpg 10/03 Du har bättre processor än mig men jag har mer i ram, pröva uppgradera mer ram minne. 10/03 Förstår inte hur någon kan ta SWTOR seriöst efter BioWares våldtäkt på Revan och KotOR. 10/03 Bara det att BioWare är så jävla lama med det här, titta på Wildstar, det är SÅ man ska göra hus, interaktivt och roligt. Jag slår vad om att du inte ens kan sitta i dina jävla fåtöljer i Star Wars ens. Kommer vara som ett rymdskepp, till och med mailbo... 10/03 http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb13mmx1AM1rc2gc6o1_400.gif 10/03
Skicka en rättelse